• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo ramišlja o penziji

Bivši brazilski reprezentativac Ronaldo izjavio je da će se možda povući iz fudbala zbog ozbiljne povrede kolena.

 Ronaldo ramišlja o penziji Izvor: MONDO

Ronaldo je u februaru pokidao tetivu lijevog koljena igrajući za Milan, a na teren se vratio početkom ove nedjelje na dobrotvornoj utakmici u Maroku, na kojoj je igrao samo 22 minuta.

Brazilcu je istekao ugovor sa Milanom, a "veliki" klubovi u međuvremenu nisu poslali ponude. Ronaldo je odbio ponudu italijanskog prvoligaša Sijene.

"Zahvaljujem im, ali stvarno ne znam kakva mi je budućnost. Ne znam da li ću da nastavim da igram, ili ću se penzionisati. Još nisam donio odluku i ne želim da žurim. Mogao bih da odlučim sutra ili za mjesec dana. Stvarno ne znam...", rekao je Ronaldo u izjavi za italijanski "Gazeta delo sport".

Engleski premijerligaš Mančester siti bio je zaintersovan za dovođenje Ronalda, kao i Flamengo. Međutim, bivši fudbaler Real Madrida još nije potpuno spreman, a Brazilac ima problema i sa kilažom.

"Umoran sam, noge su mi teške, jer naporno radim na kako bih se što prije oporavio", rekao je tridesetdvogodišnji Ronaldo.

Ronaldo Luis Nazario da Lima u svojoj karijeri igrao je za Kruzeiro, PSV iz Ajndhovena, Barselonu, Inter, Real Madrid i Milan. Za reprezentciju Brazila odigrao je 97 utakmica i postigao 62 gola.

Brazilac je tri puta izabran za najboljeg svjetskog fudbalera u izboru Svjetske fudbalske federacije (FIFA), a dva puta je osvojio Zlatnu loptu. Na Svjetskom prvenstvu 2002. godine, predvodio je Brazil do titule prvaka, sa osam postignutih golova.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC