• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volkot ponovo povrijedio rame

Fudbaler Arsenala Teo Volkot mogao bi da odsustvuje sa terena i do tri mjeseca nakon što se povrijedio na treningu reprezentacije Engleske.

 Volkot ponovo povrijedio rame Izvor: MONDO

Volkot je na treningu u utorak uveče pred prijateljsku utakmicu sa Njemačkom.iščašio rame i ljekari reprezentacije složili su se da ga pregleda medicinski tim Arsenala, koji će odlučiti da li je mladom igraču potrebna operacija.

Fudbaler Arsenala će tako propustiti prijateljski meč sa Njemačkom u Berlinu, a selektor Engleske Fabio Kapelo dobio je brigu više.

On već ima mnogo problema oko sastava tima zbog povrijeđenih igrača koji neće moći da nastupe - Stivena Džerarda, Frenka Lamparda, Džoa i Ešlija Kola, Vejna Runija, Rija Ferdinanda, kao i Emila Heskija.

Volkot je već imao problema sa povredom ramena. Fudbaler Arsenala je prije tri nedjelje povrijedio rame na utakmici protiv Stouka, a 2007. godine je imao i operisaciju zbog konstantnih povreda.

Kapelo je izrazio nadu da će se Volkot brzo oporaviti i biti potpuno spreman za kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo protiv Ukrajine, koja se igra 1. aprila.

"Najvažnije je da se Teo potpuno oporavi prije nego što se vrati u reprezentaciju. Svi smo veoma razočarani, ali važno je da on otputuje kući i sazna kakva je težina povrede", rekao je Kapelo.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC