• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roma za Mirka traži 33 miliona!

Roma nije zainteresovana za prodaju crnogorskog reprezentativca, ali ako iz Madrida "baš budu insistirali" na tome - cijena je 33 miliona evra.

 Roma za Mirka traži 33 miliona! Izvor: MONDO

Rukovodstvo Rome ekspresno je reagovalo na informaciju španske "Marke", po kojoj je Real zainteresovan da, kao zamejnu za povrijeđenog Ruda van Nistelroja, angažuje njenog napadača Mirka Vučinića.

Iz "vječnog grada" u Madrid je otišla jasna poruka: cijena je 33 miliona evra!

Italijanska štampa prenijela je da Roma nije zainteresovana za prodaju crnogorskog reprezentativca, ali ako iz Madrida "baš budu insistirali" na tome, moraće da ispune pomenute uslove obeštećenja.

Čelnici Reala raspoloženi su da za kapitena "sokolova" isplate 20 miliona evra, pa je jasno da pogađanje funkcionera dva kluba "oči u oči" tek predstoji.

Mediji na Apeninskom poluostrvu navode da bi Real rado izdvojio pozamašnu sumu novca za taj transfer, ali da veliku prepreku predstavlja činjenica da Vučinić ne bi mogao da igra u Ligi šampiona, jer je ove sezone u tom takmičenju već nastupao za Romu.

Na listi potencijalnih pojačanja "kraljevskog kluba" pominjani su i Ernan Krespo, Klas Jan Huntelar, Andrej Aršavin, Karlos Tevez i Dijego Milito.

"Vučinić je udarna igla Rome, ima 25 godina i profil je tehničara, koji se uklapa u Realovu viziju. Osim tehnike, posjeduje fenomenalan instinkt za gol, može da igra u napadu, po krilu, ali i da veže sredinu terena i napad. Njegov najveći nedostatak je u tome što ne bi mogao da nastupa za Real ove sezone u Ligi šampiona, ali svejedno, pojačao bi konkurenciju za mečeve domaćeg šampionata", navodi se u tekstu "Marke".

U istom tekstu se navodi da Real i Roma imaju "ne dobre, već prekrasne odnose", koji su u prošlosti rezultirali prelaskom brazilskih internacionalaca Sisinja i Žulija Baptiste iz Madrida u Rim.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC