• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milovan Đorić napušta FSS!

Nekadašnji selektor, sada direktor Trenerske škole FSS i nezvanično jedan od najmoćnijih ljudi srpskog fudbala, uskoro silazi sa scene.

 Milovan Đorić napušta FSS! Izvor: MONDO

Rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije želi da Milovana Đorića pošalje u penziju, uz otpremninu do 50.000 evra, piše dnevni list "Press" u izdanju od srijede!

Nekadašnji selektor Jugoslavije, a poslednjih godina direktor Trenerske škole ovlašćene da izdaje neophodne sertifikate domaćim stručnjacima, do konačnog (?) silaska sa scene radiće kao direktor svih mlađih reprezentativnih kategorija.

"Milovan Đorić će 31. decembra naredne godine otići u prevremenu penziju. Dogovorili smo se da ispravimo neke propuste koji su prema njemu napravljeni u prethodnom periodu. On je jedini funkcioner Saveza koji nije dobio nagradu za plasman reprezentacije na Mundijal u Nemačkoj 2006", izjavio je za "Press" Tomislav Karadžić, predsjednik FSS.

On je naveo i da Đorić godinama radi u fudbalskoj organizaciji i da iako spada u red najistaknutijih funkcionera, od toga nikada nije imao finansijske koristi!

"Zbog toga je Đorić tražio određenu sumu novca kao nadoknadu. (U potrazi za talentima) obilazio je čitavu Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju, svojim kolima i o svom trošku. Tako su mu stradala dva automobila".

Odbor za hitna pitanja FSS odlučio je da Đorić odmah dobije 20.000 evra, a u toku 2009. godine ostatak još neutvrđenog novčanog iznosa, ali ne većeg od 50.000 evra.

Sam Milovan Đorić demantovao je da se radi o sporazumnom odlasku u penziju, već tvrdi da je odluka da napusti Terazije 35 njegova.

"Hteo sam ove godine da odem iz Saveza, ali su me zamolili da ostanem još godinu dana. Ostaću do kraja 2009. u FSS, kao direktor mlađih kategorija".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC