• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oumaru i Fereira stigli na Marakanu

Kamerunac Abubakar Oumaru i Brazilac Fereira Roso u subotu su doputovali u Beograd i tako napravili pretposlednji korak ka dresu Crvene zvezde.

 Oumaru i Fereira stigli na Marakanu Izvor: MONDO

Njih dvojica će tokom naredna dva dana na Marakani obaviti ljekarske preglede i ako sve bude u redu potpisati ugovore sa crveno-bijelima.

Oumaru 4. januara puni 22 godine i stiže iz kineskog prvoligaša Čangša Gindea, gdje ga je trenirao (i Zvezdi preporučio) Milan Živadinović. U njegove kvalitete neposredno se uvjerio Siniša Gogić, asistent šefa struke Čedomira Janevskog, dok je sportski direktor Ilija Ivić u Brazilu "snimio" dvadesetdevetogodišnjeg Fereiru.

Dolazak ove dvojice fudbalera indirektno govori da je Zvezda sve dalja od Bernarda Parkera, najboljeg strijelca prvenstva Južne Afrike. Istovremeno, niko od sadašnjih napadača ne bi trebalo da napusti klub, osim eventualno Branimira Subašića.

Zimski prelazni rok zvanično počinje 12. januara, a na spisku pojačanja za sada se nalaze brazilski levi bek Džeferson Silva, štoper banjalučkog Borca Ognjen Vranješ i povratnik iz inostranstva Ivan Gvozdenović.

Sudbinu Ibrahima Gaja, dakle sigurnu prodaju, trebalo bi ove zime da doživi i Ognjen Koroman.

Visoki štoper iz Senegala ima ponudu iz Ukrajine, a Koroman iz Južne Koreje, ali oba transfera su još uvijek daleko od realizacije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC