• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo: Laganica...

Brazilski fudbaler Ronaldo izjavio je da ne žuri da debituje za Korintijans iz Rio de Žaneira, jer želi da bude 100 odsto spreman za prvu utakmicu.

 Ronaldo: Laganica...  Izvor: MONDO

"Želim da zaigram, ali sve mora da bude u najboljem redu. Sačekaću koliko bude potrebno, ali ni klubu, ni treneru, ni meni se ne žuri", rekao je Ronaldo na konferenciji za novinare u Rio de Žaneiru.

Iskusni, 32-godišnji napadač u februaru je operisao povrijeđenu tetivu lijeve noge i tek sada se nalazi u završnoj fazi oporavka.

"Ne znam tačno kada ću se vratiti na teren, ali svima nam je potrebno strpljenje. Pokušavam da se oporavim od veoma ozbiljne povrede", kazao je on.

Ronaldo je prošle nedjelje priznao da mora da oslabi još pet do šest kilograma kako bi se vratio u formu. Prošlog vikenda brazilski as je, prvi put poslije operacije, trenirao sa loptom.

Iako je početkom mjeseca viđen kako uživa na koncertu Madone u Rio de Žaneiru, Ronaldo je demantovao da bi njegov, nešto "opušteniji" stil života mogao da utiče na brzinu oporavka od povrede.

"Niko ne bi trebalo da brine o mom privatnom životu. Na koncertu sam bio prije nego što sam ponovo počeo da treniram", objasnio je on.

Ronaldo je ranije ovog mjeseca potpisao ugovor sa Korintijansom, a imao je ponude od nekoliko evropskih klubova, među kojima su Pari sen Žermen i Mančester siti.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC