• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Elber: Ibišević neće dostići Gerda Milera!

Brazilac Đovane Elber ne bi se kladio da će Vedad Ibišević dostići rekord od 40 golova u sezoni, čiji je vlasnik slavni Gerd Miler.

 Elber: Ibišević neće dostići Gerda Milera! Izvor: MONDO

Bivši centarfor Štutgarta i minhenskog Bajerna skeptičan je po tom pitanju, iako je napadač Hofenhajma i reprezentacije BiH uspio da u prvih 17. kola u Bundesligi postigne 18 golova.

"Biće jako teško oboriti Gerdov rekord iz sezone 1971/72. Ibišević je dosad bio fantastičan, ali će na proljeće protivnici više obraćati pažnju i biće mu neuporedivo teže", rekao je Elber.

Brazilac, koji trenutno radi kao skaut Bajerna, priznao je da pred početak sezone "nije ni čuo za Ibiševića", podvukavši da centarfora BiH sada poznaje cijela Evropa i Južna Amerika.

"Vedad je odličan napadač, sa sjajnim, ubitačnim osjećajem za gol. On je po meni najzaslužniji što se Hofenhajm okitio titulom jesenjeg prvaka. Naravno, pomogli su mu i ostali saigrači, posebno Demba Ba i Činedu Obasi, ali nemojte da zaboravite da je tek gotova polovina sezone. Sad je na potezu trener Ralf Regnik, koji ima veliki zadatak da psihički stabilizuje ekipu, kako ne bi 'sagorjeli' na proljeće".

Nekadašnja mašina za golove – Đovani Elber pored sjajnih partija u Bundesligi, nastupao je za švajcarski Grashopers, francuski Lion i brazilski Kruzeiro.

Prije "kačenja kopački o klin" 2006. godine, Elber je postigao ukupno 190 golova na 380 utakmica u klupskoj karijeri, dok je dres "karioka" oblačio na 15 mečeva i sedam puta tresao protivničke mreže.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC