• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Optužnica protiv Džerarda

Kapiten Liverpula zvanično je optužen za napad i nanošenje teških tjelesnih povreda, ali je pušten na slobodu uz kauciju.

 Optužnica protiv Džerarda Izvor: MONDO

Engleski reprezentativac Stiven Džerard proveo je noć u zatvoru zbog napada na disk džokeja Markusa Mek Gija u jednom noćnom klubu u Liverpulu, gdje se dogodila masovna tuča u kojoj je pored Džerarda, učestvovalo još petoro ljudi.

Optužbe za napade primila su još dvojica aktera kafanske tuče - Džon Doran (29) i deset godina mlađi Jan Smit, koji će skupa sa kapitenom Liverpula morati da se pojave na sudu 23. januara.

Prema navodima engleske štampe,. Džerard je isprovocirao tuču u lokalu "Laundž in", jer je zahtijevao od Mekgija da pušta muziku po njegovom ukusu.

Kad mu želja nije bila uslišena, pokušao je da sjedne na mjesto "di džeja" i tom prilikom je došlo do tuče, iz koje je najdeblji kraj izvukao Mek Gi kome je pored višestrukih povreda lica slomljen i jedan zub.

Incident se dogodio samo desetak sati poslije utakmice Premijer lige Njukasl - Liverpul (1:5), na kojoj je Džerard postigao dva gola.

Engleski fudbalska asocijacija (FA) saopštila je da zasad neće procesuirati kapitena Redsa, ali bi se to moglo da promijeni, ukoliko Džerard bude proglašen krivim.

Osim toga, Džerard će najvjerovatnije da propusti prijateljski meč sa Španijom u Sevilji, pošto FA pravila striktno zabranjuju nastupe igračima protiv kojih se vode sudski procesi ili policijske istrage.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC