• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Makljaža u tunelu "Old Traforda"?

Kapiten Midlsbroa Emanuel Pogatec zgrabio za vrat i počeo da davi Kristijana Ronalda u tunelu "Teatra snova", pišu engleski mediji.

 Makljaža u tunelu "Old Traforda"? Izvor: MONDO

Temperamentni Portugalac Kristijano Ronaldo i kapiten Midlsbroa Emanuel Pogatec sukobili su se u tunelu "Old Traforda" na poluvremenu meča 20. kola Premijer lige, koju je Mančester junajted dobio rezultatom 1:0.

Između njih dvojice, prvo je "zaiskrilo" na terenu kada je nakon kornera i grubog starta Pogateca umalo došlo do tuče, da bi prilikom odlaska na odmor, kapiten Boroa nasrnuo na Portugalca i počeo da ga davi.

Ove tvrdnje engleskih medija, istina na drugačiji način, priznala su oba menadžera - Aleks Ferguson i Geret Sautgejt.

Najstariji trener u Engleskoj optužio je Pogateca da je isključivi krivac za indident, dok je najmlađi šef stručnog štaba u Premiješipu priznao da se "nešto" dogodilo u tunelu "Teatra snova", ali ništa previše ozbiljno.

"Kapiten Midlsbroa uhvatio je Ronalda u predjelu vrata. Grube prekršaje Ronaldo često doživljava na terenu. Konstatno sam govorio da sudije takve grubijane treba da kažnjavaju crvenim kartonima, međutim, nikad se ništa ne dešava", rekao je Ferguson, koji u srijedu slavi 67. rođendan.

Sautgejt je bio mnogo uzdržaniji: "Čuo sam neku buku u tunelu, prijetnje i uperen prst, ali mislim da se ništa više nije dogodilo. Tu su bila sva trojica arbitara, valjda bi reagovali da je bilo nekih incidenata"!

Ovo je poslednji u nizu incidenata portugalskog napadača, koji očigledno nimalo ne trpi grubosti svojih čuvara, pošto je probleme imao sa defanzivcem Seltika Skotom Braunom u Ligi šampiona, kao i okršaje sa Majklom Dosonom iz Totenhema, te Stoukovim bekom Endijem Vilkinsonom.

Sa druge strane Pogatec takođe nije "nikakva cvjećka", posebno kad su u pitanju "crveni đavoli", pošto je zbog žestokog starta nad Brazilcem Rodrigom Posebonom zaradio crveni karton u Karling kupu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC