• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marin: Igrao bih za Srpsku!

Mladi fudbaler Borusije iz Menhengladbaha Marko Marin priznao je da bi rado obukao dres reprezentacije Republike Srpske!

 Marin: Igrao bih za Srpsku! Izvor: MONDO

Njemački reprezentativac trenutno je jedan od najboljih mladih evropskih igrača, za koga se već sada interesuju velikani svjetskog fudbala. Igrač, koji je rođen prije 19 godina u Gradišci, a čiji roditelji su iz Gornjih Podgradaca, svoj blistavi put počeo je u pjetlićima Frankfurta.

"Još kada sam imao pet godina, otac me upisao u pjetliće Frankfurta, a kasnije sam prešao u poznatiji Ajntraht, gdje sam ostao do 2005. godine. Potom me fudbalski put odveo u Borusiju iz Menhegladbaha. Nažalost, ovu sezonu nismo dobro počeli, ali se svi u klubu nadamo i vjerujemo da nećemo ispasti iz Bundeslige", rekao je Marin u intervjuu "Fokusu".

Marin je bio na spisku selektora reprezentacije Njemačke Joakima Leva, za EURO 2008 u Austriji i Švajcarskoj, ali je na kraju otpao kao višak.

"Drago mi je da sam uopšte bio na pripremama i da sam protiv Bjelorusije odigrao prvu utakmicu u njemačkom dresu. Poslije EP, ustalio sam se u selekciji i nadam se da ću još dugo biti njen član", dodao je Marin, koji ipak nije zaboravio svoje korijene.

"Rado bih se odazvao pozivu selektora Srpske Borčeta Sredojevića, za neku od predstojećih revijalnih utakmica. Teško je reći da li bi mi njemački savez i klub dali saglasnost, ali želja postoji i tu nema nikakve dileme. Ako ne odmah, možda za godinu ili dvije. Dres s bojama srpske trobojke je moj san i ponosan sam što sam Srbin"!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC