• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA: "Građani" za Etoa daju 50 miliona!

Mančester siti na sve strane traži napadača, a cijena nije bitna. Henrik Larson bi mogao u Marsej zbog žene.

 PIJACA: "Građani" za Etoa daju 50 miliona! Izvor: MONDO

Mančester siti, čiji su vlasnici bogati Arapi iz Abu Dabija, namjerava da dovede Samjuela Etoa iz Barselone za vrtoglavih 50 miliona funti. Na meti "građana" su David Vilja, Roke Santa Kruz, Vejn Bridž…

Kamerunski napadač jedan je od najtraženijih igrača u Evropi, a prema pisanju katalonskog "Sporta", engleski klub će uskoro da ponudi 50 miliona funti na ime obeštećenja Barseloni što bi, ako se informacija pokaže tačnom, trebalo biti dovoljno da se Eto, kome je do isteka ugovora ostalo 18 mjeseci, nađe u Mančesteru.

Recesija je, za razliku od naftaša iz Abu Dabija, jako uzdrmala špansku Valensiju, koja je priznala da u januaru mora da proda svoje najveće zvijezde Davida Vilju i Davida Silvu, da bi se finansijski stabilizovala.

"Učinićemo sve što je u našoj moći da stabilizujemo klub. To je najvažnije od svega", rekao je predsjednik "slijepih miševa" Visente Sorijano.

Vilju, koji je takođe "vruća roba", navodno najviše žele "građani", kojima u nastavku sezone predstoji grčevita borba za opstanak, pa im je neophodna svježa krv, ali ne na klupi jer povjerenje i dalje uživa menadžer Mark Hjuz.

Treća opcija za napad Sitija je centarfor Blekburna Roke Santa Kruz, čija cijena prema pisanju engleske štampe iznosi 18 miliona funti.

Paragvajčev šef Sem Alardajs se nada da će uspjeti da u Roverse dovede Tala Ben-Haima i El Hadji Dijufa, dok Čelsi planira transfer ruskog reprezentativca Jurija Žirkova iz moskovskog CSKA. Novac za Rusa, vlasnik "plavaca" Roman Abramovič dobio bi odlaskom Vejna Bridža – pogađate u Mančester siti.

Larsona žena tjera u Olimpik

Sa druge strane, Šveđanin Henrik Larson prečesto je poslije povratka u matični Helsinborg medijski vraćan na Ostrvo, gdje je na kratko nosio dres Mančester junajteda.

Navodno su za švedskog veterana opasno zagrizli Aston Vila i Everton, ali se Larson samo nasmijao na te spekulacije.

Međutim, sada se pojavila kombinacija njegovog odlaska u Marsej, jer se Francuska sviđa njegovoj ljepšoj polovini.

"Larsonova žena donosi odluke o Henrikovoj karijeri. Stopirala je ranije ostanak u Mančester, a vjerovatno će da odluči o eventualnom dolasku na ’Velodrom’. Jedina prepreka mogla bi biti što namjeravaju školovati djecu u Helsingborgu", navodi francuski dnevnik "Lekip".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC