• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Daćemo vremena Tošiću

Na zvaničnom sajtu Mančester junajteda pojavila se informacija da su Zoran Tošić i Adem Ljajić novi članovi kluba.

 Ferguson: Daćemo vremena Tošiću Izvor: MONDO

Zoran Tošić i Adem Ljajić su novi članovi Mančester junajteda s obzirom da su parafe na ugovore stavili poslednjeg dana 2008. u prisustvu glavnog skauta “crvenih đavola”, Džima Loulora.

Stariji iz Partizanovog tandema, Tošić (21), obavezao se na troipogodišnju vjernost, a Ljajić (17) na godinu dana duži period.

Dan kasnije, Tošić je u pratnji Loulora otputovao u Mančester, a zvanično predstavljanje igrača koji je već zadužio dres sa brojem 14 biće obavljeno naredne nedelje, na konferenciji za medije, kada se završe svi administrativni detalji.

“Bio sam na Zlatiboru gdje sam namjeravao da dočekam Novu godinu, ali me je u srijedu pozvao menadžer i rekao da se vratim u Beograd, jer se pregovori nastavljaju", počeo je priču Zoran Tošić.

Poslije prve faze pregovora u decembru učinilo se da bi transfer mogao da propadne, jer ono što je nudio Mančester nije zadovoljavalo igrače.

“Finansijski uslovi su sada bolji nego što su mi prvobitno ponuđeni. Znam koliko vredim. Što pre shvatim da zaslužujem da budem tamo, biće mi lakše. Sigurno je da ljudi iz Mančestera nisu u meni vidjeli igrača čiji su kvaliteti duel igra ili skok već neke druge moje karaktersitike koje ne mogu da se dorade”.

Mnogi već porede Bambija sa Rajanom Gigsom...

“Ne želim to. Gigs je veliki igrač, a ja tek idem da napredujem”, zaključio je Tošić.

Ljajić je ostao u Beogradu s obzirom na pređašnji dogovor prema kome će kao pozajmljen igrač igrati za Partizan najmanje do kraja 2009.

“Impresioniran sam, imam tek 17 godina… Igraću još godinu dana u Partizanu, a nadam se da ću se jednog dana vratiti u klub koji mi je u srcu”, napomenuo je Ljajić.

Srećan je bio i predsjednik crno-bijelih, Dragan Đurić, poslije posla zaključenog u srijedu u kancelariji generalnog sekretara Darka Grubora.

“Ovo je veliki dan za Partizan, srpski fudbal i Srbiju. Naši igrači idu u najveći klub na sviijetu. Visina transfera nije toliko bitna iako je jedan od najvećih u poslednjih deset godina”, rekao je Đurić.

“Ova finansijska injekcija će stabilizovati klub iako ni do sada nismo imali problema. Svi zaposledni u Partizanu su isplaćeni do 31. decembra”, dodao je predsednik kluba iz Humske 1.

Na zvaničnom sajtu Mančester junajteda je osvanula vijest pod naslovom „Srbi stigli u Junajted“, koja potvrđuje da su transferi obavljeni.

O dolasku Zorana Tošića, menadžer Aleks Ferguson je rekao:

“Pratimo ga već godinu dana. Naš skaut zadužen za tu oblast nam već neko vrijeme ukazuje na njega. Sada je standardan član reprezentacije”, podvukao je Aleks Ferguson i dodao:

“Daćemo mu vremena, nije igrao od 10. decembra. Treba mu vreme da se prilagodi i navikne na naš tempo rada i utakmica”, zaključio je Aleks Ferguson uz napomenu da je time zaključio “pazar” u zimskom prelaznom roku.

Aktuelni prvak Engleske, Evrope i svijeta je za „paket iz Humske 1“ izdvojio 17 miliona evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC