• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Vidiću najmanje dvije utakmice kazne

Trener Intera Žoze Murinjo pred meč sa Mančester junajtedom u osmini finala Lige šampiona očigledno se najviše plaši Nemanje Vidića.

 Murinjo: Vidiću najmanje dvije utakmice kazne Izvor: MONDO

Nakon što je u petak izjavio da će Interu biti olakšan posao zbog toga što Vidić neće igrati prvi meč, Portugalac se ponovo vratio na ovu temu.

Murinjo je izjavio da Vidić zaslužuje najmanje dve utakmice zbog crvenog kartona koji je zaradio na finalu FIFA klupskog prvenstva sveta, a u slučaju da mu se želje ispune Vidić bi propustio oba duela sa Interom.

“Iznenadilo bi me da Vidić ne dobije najmanje dva meča kazne, a i to je malo za ono što je uradio na meču koji je gledao cijeli svet”, rekao je Murinjo.

Vidić je na utakmici 21. decembra u Jokohami, gde je Mančester junajted osvojio titulu pobedivši južnoameričkog šampiona LDU Kito iz Ekvadora sa 1:0, dobio crveni karton nakon što je laktom udario protivničkog napadača Klaufija Bjelera.

Zbog toga će gotovo sigurno propustiti prvi duel Mančestera i Intera u osmini finala Lige šampiona, ali se još uvek čeka konačna odluka UEFA o visini kazne za štopera reprezentacije Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC