• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša juri titulu sa Ljupkom

Ljupko Petrović u ponedeljak okuplja fudbalere Vojvodine. Ambicije su iste - dostići i prestići Partizan, donijeti titulu u Novi Sad.

 Voša juri titulu sa Ljupkom Izvor: MONDO

Novi trener - stare želje i ciljevi. Drugoplasirani tim Jelen Superlige Srbije, novosadska Vojvodina u ponedeljak počinje pripreme za nastavak sezone sa ambicijom da titula ponovo dođe u vojvođansku prestonicu.

Želja za osvajanjem titule je velika, igrački kadar je kvalitetan, doveden je iskusan trener - Ljupko Petrović. Ipak, pitanje je da li će tim ostati na okupu, jer su veliki evropski klubovi - Real Madrid, holandski Ajaks ozbiljno "zagrizli" za dvojicu najtalentovanijih - Danijela Aleksića i Dušana Tadića.

Uprava Vojvodine ranije je zauzela stav da od prodaje najboljih (čitaj: Aleksića i Tadića) nema ništa, ali kako odoljeti ponudama bogatih u velikoj besparici?

Odlasku iz kluba su blizu i iskusniji, poput Miodraga Stošića (Poljska ili Njemačka), Veseljka Trivunovića, Vlatka Grozdanoskog, Džozefa Kizita, možda ode i reprezentativac Igor Đurić...

Ljupko Petrović je za podne zakazao prozivku, a onda će fudbalerima dati slobodno do poslije Božića, kada će početi pravi rad. Vojvodina će od 23. januara biti u Tuskoj, a druga faza priprema će biti u Novom Sadu ili na Malti u zavisnosti od vremenskih prilika.

Za sada Vojvodina još nije dobila pravo pojačanje. Pominju se Gruzijac Kutašvili i Nigerijac Nduko iz Olimpika iz Bakua, a očekuje se da na prozivci pojavi i Mario Đurovski koji bi mogao da bude onaj neophodni plejmejker u timu "lala". Naravno, ako se uozbilji i prestane da igra "pika fucu" po beogradskim balonima.

Najavljen je i transfer Andrije Kaluđerovića iz OFK Beograda, ali se zada sada on nije ostvario.

(MONDO/na slici Mario Đurovski)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC