• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti nastavlja sa razbacivanjem

"Manji" od dva mančesterska premijerligaša dovodi Parkera i Belamija, a na listi želja za januar su Belami, Defo, Kolo Ture, Given...

 Siti nastavlja sa razbacivanjem Izvor: MONDO

Kakva crna kriza... Mančester siti će u toku ove nedelje dovesti Skota Parkera iz Vest Hema i Rokea Santa Kruza iz Blekburna, čime će suma koju je Mark Hjuz potrošio od dolaska na mjesto menadžera preći 100 miliona funti.

"Vezista" Vest Hema koštaće 12, a napadač Blekburna, nekada i Bajerna, vrijedi 18 miliona funti plus izraelski defanzivac Tal Ben Haim. I Parker i Ben Haim bili su članovi Čelsija.

Ako se pitaju bogati vlasnici Sitija (Abu Dabi Junajted grupa) to neće biti kraj. Oni su raspoloženi da izbroje novac za dovođenje još nekolicine igrača - Krejga Belamija, Džermejna Defoa, Kolo Turea i Šeja Givena.

Međutim, ti transferi nalaze se u magli jer Vest Hem nije raspoložen da u paketu sa Parkerom proda i drugog najboljeg igrača, Defoa ozbiljno želi i Totenhem, dok je Ture povukao zahtjev da ga Arsenal stavi na transfer listu...

Pošto u timu neće biti mjesta za toliko fudbalera - Siti je u subotu doveo Vejna Bridža iz Čelsija i sa nedeljnom platom od 100.000 funti učinio ga najbogatijim bekom na svijetu - neki će morati da napuste klub. Naročito poslije blamaže u kup utakmici sa Notingem Forestom (0:3).

Pored Ben Haima, koji je doveden na insistiranje prethodnog vlasnika kluba Taksina Šinavatre, na prodaju je Brazilac Žo, za kojeg je plaćeno 19 miliona funti moskovskom CSKA i pet miliona menadžerima.

Mogu da idu još Elano, Darijus Vasel, Majkl Bol, njemački veteran Ditmar Haman... Tako nije radio nijedan svjetski klub, još od ranih Abramovičevih dana na Stamford Bridžu!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC