• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povreda odlaže Bekamov debi za Milan?

Dejvid Bekam se povrijedio na treningu u ponedjeljak i doveo u pitanje svoj premijerni nastup na prijateljskoj utakmici Milana i Hamburga.

 Povreda odlaže Bekamov debi za Milan? Izvor: MONDO

Reprezentativac Engleske i prvotimac Los Anđeles Galaksija Dejvid Bekam, koji će naredna tri mjeseca igrati na pozajmici u Milanu, možda neće debitovaće za "roso-nere" u utorak na prijateljskoj utakmici protiv Hamburga.

Iako je trener italijanskog prvoligaša Karlo Anćeloti potvrdio da je popularni Beks u veoma dobroj formi i da će igrati protiv njemačkog tima, engleski fudbaler se povrijedio na treningu u ponedeljak i doveo u pitanje svoj premijerni nastup.

Bivši as Mančester junajteda i Reala zaradio je lakšu povredu mišića na treningu u Dubaiju, gdje se Milan priprema za nastavak sezone.

Anćeloti je ranije izjavio da će Bekam dobiti šansu da dokaže da je u top formi, ali i da će imati težak zadatak da izbori mjesto u startnoj postavi pored igrača kao što su Andrea Pirlo, Klarens Sedorf, Ronaldinjo i Kaka.

Bekam kaže da jedva čeka da zaigra za "najveći klub na svijetu" i dodaje da mu nije cilj samo da se nađe u timu, već da bude među najboljim igračima.

"Uvijek sam spreman da uđem na teren, a kada će to biti, odlučiće trener. U svakom slučaju, presrećan sam što sam uopšte dobio priliku da budem dio tima za koji svi smatraju da je najbolji na svijetu", rekao je Bekam.

Šampionat Italije nastavlja se narednog vikenda, a Milan se sastaje sa Romom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC