• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljupko naređuje: Na titulu, nego šta!

Novi-stari trener Vojvodine Ljupko Petrović komandovao je u ponedjeljak "juriš" na Partizan i osvajanje titule prvaka Srbije!

 Ljupko naređuje: Na titulu, nego šta! Izvor: MONDO


Na prozivci u Sportskom centru "Vujadin Boškov" u Novom Sadu, Petrović je "prozvao" čak 33 fudbalera, među kojima su bili i Ljubiša Vukelja i Mario Đurovski, ali i neki igrači koji će možda napustiti Vojvodinu ove zime (Grozdanoski, Stošić, Trivunović, reprezentativac Igor Đurić, za koga je zainteresovan FK Moskva).

"Da sada pričamo kako nam je cilj treće mjesto, onda bolje da se nismo ni sastajali. Želimo titulu i sve ćemo učiniti da poremetimo poznati beogradski tandem. Nisam rekao da ćemo osvojiti titulu, nego da smo dužni da se borimo za nju", rekao je iskusni trener.

Titula je u ponedjeljak bila najčešće izgovorena riječ u SC "Vujadin Boškopv". Nju je pomenuo i predsjednik "lala" Vojislav Gajić.

"Ne samo da Vojvodina nema namjeru da odustane od borbe za titulu, već smo sada još čvršći u uvjerenju da možemo da je osvojimo! Sa Ljupukom Petrovićem na čelu stručnog štaba i vama, fudbalerima, u čiji kvalitet duboko vjerujemo, smatram da smo u svakom pogledu spospobni da se borimo za vrh tabele", rekao je Gajić.

Kako će izgledati tim Vojvodine na proljeće za sada se ne zna. Priča se o odlacima nekih igrača, Ajaks i Real bi dvojicu najtalentovanijih Dušana Tadića i Danijela Aleksića, dolazak Andrije Kaluđerovića iz OFK Beograda, po svemu sudeći je propao...

Ni potpredsjednik Vojvodine Ratko Butorović, inače, zadužen za transfere ne zna šta će biti na zimskoj picaji. "Kako će izgledati Vojvodina? I ja bih to voleo da znam", odgovorio je u svom stilu.

A imao je duhovit komentar na to što veliki evropski klubovi traže Tadića i Aleksića. "Njih dvojica su se, koliko znam, po klizavom putu upravo vratili sa Zlatibora, mislim da je sigurnije da ne idu na udaljenije destinacije".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC