• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kajkut i Maksimović ponovo u Borcu

Saša Kajkut i Marko Maksimović ponovo su igrači banjalučkog Borca s kojim su potpisali ugovore do 2010. godine.

 Kajkut i Maksimović ponovo u Borcu Izvor: MONDO

Kajkut je prije nekoliko sezona napustio Borac nakon čega je igrao za Karlovac, Zadar i moldavski Šerif Tiraspol, koji je napustio prošle godine.

„Nisam mogao da odbijem ponudu Borca. Klub mi je izašao u susret kada sam se vratio iz Moldavije, a nadam se da ćemo imati uspjeha u narednih godinu i po dana“, rekao je Kajkut za „Blic“.

Marko Maksimović je nakon odlaska iz Borca 2005. godine igrao za Zagreb, Pulu i Sarajevo, a posljednju polusezonu igrao je za trebinjski Leotar.

„Drago mi je što sam se vratio u redove Borca u kome sam i postao igrač. Ljudi u klubu su dosta ambiciozni, tako da su nam se planovi poklopili pa sam odlučio d apotpišem ugovor. Vjerujem da ćemo napraviti kvalitetan tim sposoban da se bori za vrh tabele, ako ne u ovoj, onda sigurno u narednoj godini“, rekao je Maksimović.

Potpisivanjem ugovora zadovoljan je i predsjednik Borca Milorad Janjetović koji je obećao da će u ovom prelaznom roku još nekoliko igrača stići na Gradski stadion.

„Ovo je samo prvi korak u realizaciji onoga što smo najavili, a to je stvaranje ekipe koja će da se bori za vrh tabele u šampionatu BiH. Biće još pojačanja u ovom prelaznom roku i nadamo se uspješnim rezultatima našeg kluba u nastavku prvenstva“, istakao je Janjetović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC