• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni "B" od Bekama na debiju za Milan!

Englez samo na momente pokazao raskoš fudbalskog talenta u Dubaiju, gdje je Milan poslije boljeg izvođenja penala savladao HSV (1:1, 4:3).

 Ni "B" od Bekama na debiju za Milan! Izvor: MONDO

Engleski reprezentativac Dejvid Bekam nije mnogo pokazao u debiju za Milan u prijateljskoj utakmici protiv njemačkog Hamburga (1:1, pen 4:3) u Dubaiju.

Iako je bilo upitno da će prvotimac Los Anđeles Galaksija zaigrati protiv HSV-a zbog povrede butnog mišića, koju je zaradio upravo na pripremama u Dubaiju, popularni Beks je u prvom poluvremenu dobio povjerenje trenera "rosonera" Karla Anćelotija, ali nije previše pokazao na svom debiju.

Istina, na momente je uspio da podsjeti na staru slavu, šaljući dubinske lopte i izvodeći prekide, ali ni "B" od onog pravog Bekama iz vremena dok je igrao za Mančester junajted i Real Madrid.

U drugom poluvremenu pala su oba pogotka. Prvo je Milan u 62. minutu stigao do prednosti golom Brazilca Ronaldinja iz jedanaesterca, koji je zaradio Masimo Ambrosini, ali su uporni Nijemci uspjeli da izjednače samo pet minuta kasnije.

Gol je postigao Kolin Bendžamin, nakon sjajnog udarca glavom Hrvata Ivice Olića, koji će od proljeća nositi dres minhenskog Bajerna.

Bekam je prije utakmice rekao da je Milan "najveći klub na svijetu", u kojem želi da bude jedan od najboljih, što se nije pretjerano dopalo Klarensu Sedorfu, koji je pola u šali, ali i pola u zbilji izjavio da će njegov dolazak biti potpuni promašaj.

"On je tip igrača koji stvara probleme i uopšte ne razumije šta mu pričamo. Misli samo na sebe, a do tima mu nije stalo. Ne želim mu pomoći da uništi Milan", rekao je šaljivdžija Sedorf, koji je potom rekao da je Bekam od prve sekunde pokazao koliki je profesionalac, da je odličan fudbaler i dobar čovjek.

Prvu zvaničnu utakmicu u prvenstvu Italije, Milan igra protiv Rome na Olimpiku, 11. januara u 20.30..

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC