• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gigs: Možda se povučem, a možda i ne

"Definitivnu odluku o povlačenju još nisam donio. Možda će to biti ovog, a možda narednog ljeta", rekao je legendarni fudbaler Mančestera.

 Gigs: Možda se povučem, a možda i ne Izvor: MONDO

Legenda Mančester junajteda Rajan Gigs najavio je da će ovog ljeta okončati karijeru ukoliko mu menadžer prvaka Evrope i Engleske Aleks Ferguson ne ponudi produžetak ugovora.

"I daje uživam u igri i dobro sam pripremljen, ali nemam namjeru da u ovim godinama mijenjam klub. Ukoliko u Mančesteru više ne budem imao mjesta u timu, završiću karijeru", rekao je 35-godišnji Gigs za San (The Sun).

Velški internacionalac ima ugovor sa Mančesterom do juna ove godine, a Ferguson se za sada nije izjasnio da li planira da mu ponudi saradnju na još godinu dana.

"Definitivnu odluku o povlačenju još nisam donio. Možda će to biti ovog, a možda narednog ljeta. U ovom trenutku nemam nikakvih kontakata sa čelnicima kluba i vidjećemo šta će se dešavati u narednih pet mjeseci", rekao je Gigs.

Bivši reprezentativac Velsa čitavu karijeru proveo je u Mančester junajtedu, za koji je debitovao 1990. godine. U prethodnih 18 sezona za "crvene đavole" odigrao je 781 utakmicu i osvojio deset titula prvaka Engleske, dvije Lige šampiona i dvije titule klupskog prvaka svijeta.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC