• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi ne voli Ronalda

Argentinac birao najbolji tim svijeta i izostavio Portugalca. Pune tribune “Visente Kalderona” pozdravile Barsinog čudotvorca.

 Mesi ne voli Ronalda Izvor: MONDO

Lionel Mesi je za zvanični sajt UEFA izabrao “najboljih 11” na svijetu u 2008. Logično, sebe nije uvrstio na spisak, a zanimljivo je da nije ni dobitnika Zlatne lopte, Kristijana Ronalda.

Da ironija bude veća, Argentinac je u tim po svom ukusu stavio dvojicu igrača Mančester junajteda, Vejna Runija i Rija Ferdinanda, kao i Aleksa Fergusona kao najboljeg trenera.

Da nije podlegao subjektivnosti, svjedoči i podatak da je iz svoje Barselone izabrao “samo” trojicu.

Evo i tima po Mesijevom ukusu: Peter Čeh (Čelsi) – Maikon (Inter), Rio Ferdinand (Mančester junajted), Karlos Pujol (Barselona), Đovani van Bronhorst (Fejenord) – Havijer Zaneti (Inter), Ćavi (Barselona), Sesk Fabregas (Arsenal), Andres Inijesta (Barselona) – Serhio Aguero (Atletiko Madrid), Vejn Runi (Mančester junajted).

Madrid se poklonio argentinskom čudu

U međuvremenu, Lionel Mesi je odigrao simultanku na “Visente Kalderonu”.

Argentinski čarobnjak je sa tri gola “potopio” Atletiko Madrid u utorak u prvoj utakmici osmine finala Kupa Kralja – 3:1.

As Barselone tvrdi da nikada u karijeri nije dobio veće priznanje nego kada su ga svi prisutni na stadionu pozdravili aplauzom dok je u 81. minutu napuštao teren.

“Nisam mogao da očekujem da takvu reakciju Madriđana. Zato je to nešto najlepše što igrač može da doživi”, izjavio je Mesi poslije pobjede nad ljutim rivalom.

U loži stadiona “jorgandžija” našao se i selektor “gaučosa”, Dijego Maradona. Naravno, snažno je udarao šakom o šaku kada je njegov nasljednik izlazio iz igre.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC