• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Junajted može da računa na mene

Nova akvizicija Mančestera kaže da ima namjeru da postane vrhunski igrač. Ljajić smatra da će 2010. biti spreman za „đavole“.

 Tošić: Junajted može da računa na mene Izvor: MONDO

Transferi Zorana Tošića i Adema Ljajića iz Partizana u Mančester junajted uzburkali su srpsku fudbalsku javnost.

I to nije čudno, jer se odavno nije desilo da igrač sa ovih prostora, za tolike pare (17 miliona evra za obojicu), ode u tako veliki klub. A pogotovo ne dvojica.

Međutim, ni evropski fudbalski auditorijum nije ostao ravnodušan. Dovoljno je reći da je zvanični sajt UEFA posvetio značajnu pažnju prelasku crno-bijelog tandema u tabor evropskog i svetskog prvaka.

„U početku je prelazak u klub kakav je Junajted delovao kao san, a sada je stvarnost. Presrećan sam“, počeo je Zoran Tošić priču za internet prezentaciju evropske „kuće fudbala“.

Reprezentativac Srbije, koji je zadužio dres „crvenih đavola“ sa brojem 14, tvrdi da mu izvor ambicija nije presušio poslije prelaska na „Old Traford“.

„Želim da postanem vrhunski igrač, neću protraćiti šansu koja mi se ukazala, da budem deo tako velike fudbalske porodice. Osjećaj je sjajan, ali sada moram da mislim samo na naporan rad“.

Tošić je posebno naglasio značaj Nemanje Vidića, koga poznaje sa reprezentativnih akcija, a koji mu pomaže u privikavanju na novu sredinu.

„Pun sam samopouzdanja, brzo učim i nadam se da će Junajted uskoro moći da računa na mene“, jasan je 21-godišnji Zoran Tošić.

Za razliku od njega, četiri godine mlađi ofanzivni vezista Adem Ljajić moraće da sačeka do sledeće Nove godine da bi omirisao barut „Old Traforda“.

„Sve se odigralo munjevito... Imao sam mnogo snova, a šta više mogu da tražim od dresa Mančester junajteda“, iskren je mladi Ljajić.

Celu 2009. godinu provešće kao pozajmljen igrač u matičnom klubu.

„Poslije još godinu dana u Partizanu biću spreman za Mančester“, zaključio je Adem Ljajić.

(MONDO, foto zvanični sajt Partizana)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC