• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA: Egzodus iz Parizana, Voša merka

U Partizanu talas odlazaka, Voša bi provjerene snage sa domaćeg tržišta.

 PIJACA: Egzodus iz Parizana, Voša merka Izvor: MONDO

Opšta besparica odražava se, naravno, i na srpsko fudbalsko tržište, pa čak ni najveće trošadžije Partizan i Crvena zvezda, za sada, ne planiraju neke grandiozne transfere.

Lider šampionata beogradski Partizan pretrpeće možda i najveće promjene u igračkom kadru od svih klubova Jelen Superlige. Otišli su ili odlaze Aleksis Ngambi, Kamel Zajem, Đorđe Lazić, Dragan Čadikoviski, Darko Maletić, Zoran Tošić, Nenad Brnović (pozajmica Radu), a možda će njegovim putem i Nenad Marinković...

Upravni odbor je Brazilcu Žuki rekao da može da ide, a "Sport" piše da je Al Ahli, ekipa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata spremna da otkupi ugovor Almamija Moreire, a da će Portugalac odlučiti da li da ostane u Beogradu ili da se preseli u Aziju.

Milan Perić, napadač koji je našao mjesto u kalendaru Partizana za 2009. godinu, ali ne i među prvih 11 kod Slaviše Jokanovića, na proleće će igrati na pozajmici u Jagodini. "Hoću svima da pokažem koliko vredim", poručio je 22-godišnji Perić.

Pojedini navijači Partizana i dalje ne mogu da povjeruju da će jedno od prvih novih lica u crno-bijelom jatu ove zime biti napadač Rada Brana Ilić.

A po svemu sudeći izgleda da hoće. Prvi čovek Rada Ranko Stojić potvrdio je za "Sport" da je sa "čelnicima Partizana otklonjena i poslednja dilemu kada je u pitanju prelazak Brane Ilića".

"Ugovor će biti potpisan na tri i po godine, a o finansijskim detaljima dogovora ne mogu da pričam", rekao je Stojić.

Brazilac Vašington da Silva će prvog dana prelaznog roka potpisati ugovor sa Partizanom, a prema pisanju makedonskih medija obeštećenje ekipi Makedonije biće 250.000 evra.

"Vašington je trenutno u Brazilu, čim se vrati putuje u Beograd da potpiše ugovor. Zadovoljni smo transferom, nastavićemo saradnju sa Partizanom," rekao je za 'Sportski žurnal' Blagoj Nikolovski, predsjednik Makedonije Đorče Petrov.

Voša bi i Koromana i Dmitrovića

Ljupko Petrović, iskusni fudbalski trener, ove zime je na novom početku u Vojodini. Ali, odmah je komandovao: "Titula!".

Za to su mu potrebni neki iskusniji igrači, a on ih vidi u Ognjenu Koromanu i veteranu Bobanu Dmitroviću, kapitenu čačanskog Borca, sa kojim su čelnici Voše već kontaktirali.

U međuvremenu, u Vojvodinu je došao Gruzijac Mihail Kutašvili, dosadašnji napadač azerbejdžanske ekipe Olimpik iz Bakua, sa kojim su se "lale" nadlemetale u prvom kolu kvalifikacija za Kup UEFA. On bi narednih dana trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa novosadskim klubom.

U subotu bi još jedan fudbaler istog azerbejdžanskog kluba trebalo da stigne u Vojvodinu. Reč je takođe o internacionalcu, Nigerijcu Usimu Nduki, koji igra desnog beka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC