• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real će tužiti UEFA?

Madridski Real neće odustati od pokušaja da za igranje u Ligi šampiona licencira dvojicu novih igrača, Klasa Jana Huntelara i Lasanu Dijaru.

 Real će tužiti UEFA?  Izvor: MONDO

Ukoliko bude neophodno pokrenuće spor protiv Evropske fudbalske federacije (UEFA) pred Međunarodnim sudom za arbitražu u sportu.

Real je nedavno tražio od UEFA na napravi presedan i da odobri licence obojici fudbalera, ali je to odbijeno, uz obrazloženje da pravila ne mogu da se mijenjaju usred sezone.

Prema važećem pravilniku UEFA, svaki klub u zimskom prelaznom roku može da licencira trojicu novih igrača za evroklupove, ali sam jednog koji je u prvom dijelu sezone za bivši klub već igrao u Ligi šampiona ili Kupu UEFA.

To praktično znači da Real može da bira da li će licencirati Huntelara ili Dijaru, pošto su obojica igrali u ligi Kupa UEFA za Ajaks, odnosno Portsmut.

Zanimljivo je da je novi šef stručnog staba Reala Huande Ramos prije tri dana izjavio da uopšte nije znao za to pravilo.

"Da sam znao da ne možemo obojicu da licenciramo za Ligu šampiona, vjerovatno bismo sada kupili samo jednog od njih. Sada sam prvi put čuo za to pravilo", rekao je Ramos.

(Tanjug, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC