• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez mjesta za Markovića u Zvezdinom avionu

Za Marjana Markovića neće biti mjesta u avionu sa prvotimcima Crvene zvezde, koji će u subotu u 17 časova poletjeti ka Kipru.

 Bez mjesta za Markovića u Zvezdinom avionu Izvor: MONDO

Drugim riječima, za njega nema mjesta u prvom timu, iako to niko u Ljutice Bogdana (još) nije spreman javno da kaže.

Zvanično, šturo objašnjenje iz kluba je da "za Markovića postoji ponuda iz inostranstva i da on zbog toga ne putuje sa timom" na prvi dio priprema u Aja Napi.

Čudno, jer bi taj transfer mogao da bude realizovan i da je Marković sa timom, a još čudnije jer je sportski direktor kluba Ilija Ivić nedavno izjavio da "ne postoje konkretne ponude ni za jednog igrača". Da je razlog druge prirode, jasno je i Markoviću.

"Nije istina da je u pitanju moj transfer u inostranstvo, jer bih mogao da ga realizujem i sa Kipra. Ne postoji ponuda za mene, a pravi razlog neodlaska ne znam ni ja, jer mi nije objašnjeno. Samo mi je rečeno da ne idem i za mene je to znak da Zvezda ne računa na mene", rekao je omaleni desni bek, koji se prošlog ljeta vratio u Ljutice Bogdana poslije nekoliko sezona u ukrajinskom fudbalu.

Sa spiska su, prije Markovića, ispali Ibrahim Gaj, Nikola Petković, Nikola Mijailović, Dejan Jaković i Dragomir Vukobratović.

Kad su pojačanja u pitanju, Južnoafrikanac Bernard Parker trebalo bi da doputuje pravo na Kipar, ukoliko se pregovori uspješno završe.

Na spisku trenera Čedomira Janevskog ostali su: Stamenković Saša, Radivojević Saša, Ranđelović Ivan, Ninkov Pavle, Vranješ Ognjen, Tutorić Đorđe, Pekarić Nino, Tomović Nenad, Pejčinović Nemanja,Gvozdenović Ivan, Džef Silva, Blažić Marko, Lazetić Nikola, Milijaš Nenad, Jovanović Branislav, Aval Isah, Nikolić Nemanja, Bogdanović Vladimir, Kovačević Aleksandar, Burzanović Igor, Koroman Ognjen, Abu Bakar, Fereira, Some Ibrahim, Kleo, Tričkovski Ivan, Subašić Branimir, Mrkela Andrej.

Slavko Perović je na pripremama sa omladinskom reprezentacijom Srbije u Kataru.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC