• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banat će se, ipak, opariti od Tošića

Fudbalski klub Banat dobiće sav novac koji mu pripada od transfera Zorana Tošića iz Partizana u Mančester junajted, tvrde u Humskoj.

 Banat će se, ipak, opariti od Tošića Izvor: MONDO

Nepromišljena ili brzopleta izjava predsjednika Partizana Dragana Đurića pokrenula je lavinu komentara i ljutnju čelnika Banata Mirka Vučurevića koji je poslije sjednice Upravnog odbora crno-bijelih poručio da se zrenjaninski klub ne odriče dijela novca koji mu pripada od prodaje svog bivšeg igrača.

Početkom nedelje, Đurić je izjavio da je Mirko Vučurević "oprostio" crno-bijelima 25 odsto od "kolača" koji bi prema ugovoru pripao Banatu.

"Ukupan transfer smo objelodanili, a dogovoreno je da 10 odsto ide menadžerima, a Banatu 25 odsto, a ne 50, kako je bio dogovor kada je Tošić dolazio u Partizan. Banat je ispao veoma korektan u tom pogledu, ali to nije iznenađenje. Gospodin Vučurović, vlasnik Banata, svjestan je da će biti još igrača koji će dolaziti u Partizan, a osim što je veliki navijač crno-bijelih on je i dobar ekonomista", rekao je Đurić u ponedeljak.

Vučurević je potom reagovao i demantovao Đurića, rekavši da se Banat ničega ne odriče. Potom je generalni sekretar Partizana Darko Grubor dobio nezahvalnu dužnost da "vadi fleke", pa je dao izjavu medijima da će Banat dobiti onoliko koliko mu pripada.

To je u petak potvrdio i Dragan Đurić. "Gospodin Vučurević me nije dobro razumio, došlo je do nesporazuma. Kao što je Darko Grubor rekao Banatu će biti isplaćeno sve što je bilo po ugovoru", istakao je predsjednik crno-bijelih.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC