• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Riberi u epizodi: Vozi Miško!

Napadač Bavaraca zakucao je klupski autobus u zid hotela u Dubaiju, gdje se minhenski klub priprema za nastavak Bundeslige.

 Riberi u epizodi: Vozi Miško! Izvor: MONDO

Ako Dušan Kovačević i Slobodan Šijan požele da snime internacionalnu verziju kultnog filma "Ko to tamo peva" ili možda nastavak, komotno mogu da angažuju napadača Bajerna Franka Riberija!

Naime, napadač Bavaraca zakucao je klupski autobus u zid hotela u Dubaiju, gdje se minhenski klub priprema za nastavak Bundeslige.

Poznat kao veliki šaljivdžija, reprezentativac Francuske odlučio je malo da provoza saigrače u autobusu Bajerna, ali njegovo umijeće za volanom nije ni približno fudbalskom, pa je usput pokupio i nekoliko saobraćajnih znakova i žardinjera, prije nego što se zakucao u zid velelepnog hotela.

Na sreću, niko nije zaradio ni ogrebotinu, osim novčanika čelnika Bavaraca, koji su pored nadoknade štete, morali i da "crvene" i izvinjavaju šefovima hotela iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Da li je Riberi inspiraciju dobio u "genijalnoj" vožnji kolege iz Mančester junajteda - Kristijana Ronalda, koji je samo dan ranije potpuno uništio skupocjeni Ferari, nije poznato, ali je pokazao da klub sa "Alijanc Arene" ni u tom segmentu ne zaostaje za "crvenim đavolima".

U svakom slučaju, ako ikada pomenutim srpskim filmašima bude zatrebao neki novi Miško, koga je na velikom platnu 1980. godine maestralno odigrao Aleksandar Berček, ne trebaju da ga traže među glumačkim esnafom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC