• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda na Kipru, uslovi izvanredni

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su na Kipar, u svoju staru bazu Aja Napu, gdje su u nedjelju prije podne odradili prvi trening.

 Zvezda na Kipru, uslovi izvanredni Izvor: MONDO

Takozvani "trening oporavka" (lagano trčkaranje i dodavanje loptom) uspješno je privelo kraju svih 26 fudbalera, kao i trojica golmana. Stamenković, Radivojević i povratnik u prvi tim Ivan Ranđelović radili su odvojeno, sa trenerom Srđanom Maksimovićem.

"Uslovi su zaista izvanredni, temperatura je oko 17-18 stepeni, a teren odlično pripremljen. Ljubaznošću domaćina na korišćenje smo dobili još jedan teren, koji se nalazi neposredno pored glavnog i istog je kvaliteta. To će nam znatno olakšati rad, s obzirom na to da istovremeno radi veliki broj igrača", raportirao je šef stručnog štaba Čedomir Janevski.

Iskusni Nikola Lazetić istakao je da ni italijanski klubovi nemaju tako dobre uslove za pripreme, dok je mladi reprezentativac Gane Aval Isah izrazio zadovoljstvo znatno višom temperaturom vazduha od beogradske.

"Posljednjih pet dana bilo mi je veoma hladno, ali nije bio veliki problem jer me je iz Kejptauna takođe ispratila hladnoća. Na Kipru je vrijeme ipak mnogo prijatnije, atmosfera i saigrači su sjajni i jedva čekam priliku da pokažem koliko vrijedim. Znam da je prva takmičarska utakmica protiv najvećeg rivala i to je prava prilika za napredak na tabeli".

Aval Isah doveden je kao pojačanje na poziciji zadnjeg veznog igrača, kažu da dosta podsjeća na Segunda Kastilja.

Na Kipru se od novih Zvezdinih stranaca nalaze još Džef Silva, Fereira i Oumaru. Naredne nedjelje trebalo bi da im se pridruži napadač iz Južne Afrike Bernard Parker.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC