• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalski Sajko iz Danske na meti Srbije

Poslije Zdravka Kuzmanovića i Nevena Subotića, FSS će pokušati još jednog talentovanog fudbalera sa ovdašnjim korenima da privoli da igra za "orlove".

 Fudbalski Sajko iz Danske na meti Srbije Izvor: MONDO

Riječ je o mladom fudbaleru Danske Nikoli Sariću, koji igra za Liverpul.

"Nikola Sarić jedan je od mnogobrojnih talentovanih mladih igrača srpskog porekla koji igraju u inostanstvu. Riječ je o fudbaleru sa velikim potencijalom, koji je igrao za sve mlađe selekcije Danske, gdje je uvijek proglašavan za najboljeg igrača. Nikola ima veliku obavezu prema Fudbalskom savezu Danske, i ukoliko mu ponude da igra za njih sigurno će prihvatiti poziv. Član je Liverpula, iako je trenutno na oporavku zbog operacije kolena", izjavio je "Sportski žurnal" selektor mlade reprezentacije Slobodan Krčmarević.

Krčmarević je istakao da je uoči duela sa Dancima u Algerorgu upoznao Sarićevog oca, Predraga, fudbalskog skauta, koji je srpskom timu dao sve potrebne informacije o danskom timu i mnogo im pomogao.

Krčmarević je istakao da FSS prati svakog mladog igrača, ali da od selektora najmanje zavisi ko će biti regrutovan u nacionalni tim. Na tom spisku nalazi se veliki broj talentovanih fudbalera, ali trenutno nema potencijala koji bi mogli da konkurišu za najjači sastav.

Pravo nastupa za mladu selekciju ima i Neven Subotić, koji je nedavno pristao da igra za Srbiju, ali selektor tvrdi da on, uprkos talentu, nema želju da zaigra za tim do 21 godine. Krčmarević je rekao da je stekao utisak da je Subotiću, prilikom nedavnog predstavljanja u FSS, prioritet A selekcija Srbije.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC