• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skolari: Treba da pokažemo da smo muškarci

Menadžer Čelsija Luis Felipe Skolari tvrdi da njegov tim neće dovoditi pojačanja u januaru, već će potvrditi "da su pravi muškarci" u borbi za titulu.

 Skolari: Treba da pokažemo da smo muškarci Izvor: MONDO

Uprkos ubedljivom porazu Čelsija u derbiju protiv Mančester junajteda (3:0), menadžer londonskog kluba Luis Felipe Skolari tvrdi da ima odličan tim i da neće kupovati igrače u ovom prelaznom roku.

"Nisu nam potrebni novi igrači. Ne vjerujem da ćemo u januaru kupiti bilo koga. Imam dobru ekipu i siguran sam da ću uspjeti da iz nje izvučem maksimum", rekao je brazilski stručnjak.

Skolari je demantovao tvrdnje novinara da je poslije poraza na Old Trafordu došlo do žestoke svađe u svlačionici, ali je priznao da Čelsi u ovom trenutku ne liči na šampionski tim.

"Ovako kako sada igramo ne možemo osvojiti nijedno takmičenje. Do kraja prvenstva, međutim, ima još 17 utakmica i još niko nije ni osvojio, ni izgubio titulu. Ipak, ako još tri utakmice odigramo kao ovu protiv Mančestera nemamo čemu da se nadamo", rekao je Skolari.

Trofejni stručnjak kaže da se u ovakvim situacijama prepoznaju pravi šampioni i dodaje da je uvjeren da u Čelsiju ima dovoljno takvih igrača.

"Sada treba da pokažemo da smo pravi muškarci. Moramo se uspraviti i krenuti u borbu, a ne kukati kao da su nam sve lađe potonule. U svakom slučaju, ja se nikada tako nisam ponašao, pa neću ni sada, a verujem da neće ni moji igrači", rekao je Skolari.

Prvu priliku da bar malo vrate samopouzdanje Skolari i njegovi igrači imaće u srijedu, kada će igrati ponovljenu utakmicu FA kupa protiv trećeligaša Sautenda.

Poslije ispadanja iz Karling kupa od Barnlija, još jedan neuspjeh u duelima protiv mnogo slabijih protivnika mogao bi da ugrozi poziciju brazilskog trenera na Stamford Bridžu.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC