• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazo Jovanić novi trener Laktaša

Laktaši dobili novog trenera i potpisali ugovor o saradnji sa banjalučkim Borcem.

 Lazo Jovanić novi trener Laktaša Izvor: MONDO

Lazo Jovanić novi je trener fudbalskog kluba Laktaši. Uprava ga je danas imenovala za šefa struke i on će na klupi naslijediti Čedomira Đoinčevića. Riječ je o nekadašnjem fudbaleru Laktaša, a do sada jeradio kao trener mlađih kategorija u tom klubu.Jovanić je već četvrti trener Laktaša ove sezone. Na početku na klupi je bio Zoran Ćurguz, kome je Jovanić bio pomoćnik, njega je naslijedio Slobodan Kustudić, a spolusezonu su Laktaši završili na trećem mjestu pod vođstvom Čedomira Đoinčevića.
Ovaj klub je danas potpisao ugovor o saradnji sa banjalučkim Borcem.
Predsjednici Borca i Laktaša Milorad Janjetović i Mirko Đukić potpisali su ugovor o poslovno tehničkoj saradnji, kojim je predviđena razmjena igrača i trenera. Iako detalji nisu saopšteni jasno je da će klubovi u nastavku takmičenja tijesno sarađivati.
I"U suštini Laktaši trebaju biti filijala Borcu jer on može ići u evropu ima kapacitet dok mi to nemamo" , rekao je predsjednik Laktaša Mirko Đukić na press konferenciji.
"Ovo nije farsa već stvaran dogovor mi već sad imamo četiri pet igrača koji će preći u Laktaše a imaju i oni interesoantnioh igrača za nas ubuduće ćemo saradjivati i neće biti podvaljivanja" bio je zadovoljan nakon sporazuma predsjednik banjalučana Milorad Janjetović.
Borac želi da u ovom prelaznom roku dovede Darka Ljubojevića, svog bivšeg igrača. Predsjednik Laktaša je izbjegao da potvrdi njegov povratak na Gradski stadion.
" Logično je da sarađujemo i pregovaraćemo i o tome i što bude u interesu Borca i Laktaša dogovorićemo se" rekao je Đukić
Borac je počeo pripreme za novu sezonu a na prvom okupljanju su bili svi igrači, njih 25. Novi članovi su povratnici Marko Maksimović i Miloš Babić dok je Saša Kajkut produžio ugovor. Trener Jagodić još očekuje dva igrača na pozicijama štopera i centralnog veznog.
" Od Borca se očekuje da popravi plasman i osvajanje Kupa Republike Srpske uvažavajući sve smatram da smo favoriti" rekao je trener Borca Vlado Jagodić
Banjalučani će 29 januara ići na pripreme u Antaliju a u pripremnom periodu će odigrati deset mečeva.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC