• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona odlučio derbi Junajted - Čelsi?

Alarm se aktivirao zbog gustog dima u Maradoninoj sobi, a požara nije bilo...

 Maradona odlučio derbi Junajted - Čelsi?  Izvor: MONDO

U derbiju 21. kola Premijer lige Čelsi je ujbedljivo poražen u duelu protiv Mančester Junajteda (3:0), a engleski mediji pišu da je jedan od većih krivaca za to selektor reprezentacije Argentine legendarni Dijego Maradona.

Jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala odsjeo je, naime, u hotelu Radison Edvardijan, gdje su bili smješteni i fudbaleri Čelsija, i u svojoj sobi na 14. spratu čitavu noć se zabavljao sa većim društvom. Pritom je puštio kubanske cigare i oko sedam ujutro zbog velike količine dima aktivirao se protivpožarni alarm.

Par minuta kasnije vatrogasci su evakuisali sve goste hotela, pa su igrači Čelsija duže od pola sata stajali na ulici na temperaturi od 0 stepeni u pidžamama i ogrtačima. Tek kada su vatrogasci pregledali 263 sobe, gostima je dozvoljeno da se vrate.

"Ispostavilo se da se radilo o lažnoj uzbuni. Alarm se aktivirao zbog gustog dima u Maradoninoj sobi, a požara nije bilo", rekao je šef vatrogasne ekipe.

Fudbaleri Čelsija vratili su se u sobe nešto poslije pola osam, ali većina njih više nije mogla da spava, već su nešto kasnije sišli na doručak.

Maradona je u Mančster došao da bi vidio u kakvoj formi se nalazi reprezentativac Argentine Karlos Teves, ali njega Aleks Ferguson nije ni uvodio u igru.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC