• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro Blažević našao stopera!

Miroslav Ćiro Blažević oduševio se partijama Ante Aračića na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske najavivši da će stopera Hajduka zvati u reprezentaciju BiH.

 Ćiro Blažević našao stopera! Izvor: MONDO

"Sigurno ću pozvati stopera Hajduka Antu Aračića za narednu utakmicu. Aračić je ljevak, ima 27 godina i mislim da će puno značiti reprezentaciji. Sretan sam što sam pronašao kvalitetnog odbrambenog igrača", izjavio je Ćiro medijima u BiH.

Inače, Aračić je počeo karijeru u Imotskom, a prije dolaska u Hajduk 2008. godine igrao je u belgijskom Briselu i Slaviji iz Praga.

Prema riječima selektora BiH, našao se u ozbiljnim problemima jer nije uspio da dogovori prijateljski dvoboj protiv Urugvaja 11. februara, te da još uvijek ne zna s kim će BiH odigrati tu utakmicu u FIFA terminu.

"Veoma je teško pronaći rivala za februarski termin. Angažovao sam puno prijatelja kako bi BiH odigrala kontrolni susret 11. februara. Svakodnevno radim na tome. Pomalo sam i nervozan pošto ne želim pogriješiti uoči nastavka kvalifikacija".

Blaževića međutim raduje činjenica da je Miralem Pjanić zaigrao za Olimpik Lion proteklog vikenda poslije oporavka od povrede, a osvrnuo se i na skori povratak Zlatana Bajramovića.

"Jedva čekam da Zlatan Bajramović bude zdrav. On je moj Pele", zaključio je Blažević čije izabranike očukuju možda i presudne kvalifikacione utakmice za SP 2010. protiv Belgije, 28. marta u Genku i 1. aprila u Zenici.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC