• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo otjerao Dina Drpića!

Zagrebački Dinamo zbog nediscipline se odrekao usluga dosadašnjeg standardnog prvotimca Dina Drpića, objavljeno je na zvaničnom sajtu "modrih".

 Dinamo otjerao Dina Drpića! Izvor: MONDO

Dva dana nakon poražavajućeg nastupa na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske, koje je ponovo pripalo splitskom Hajduku, klub sa "Maksimira" završio je saradnju sa Drpićem zbog učestalih kršenja klupske discipline.

"Dino Drpić od utorka ima slobodne papire i može da potraži novu sredinu", navodi se na zvaničnom sajtu Dinama.

Ove navode na pres konferenciji potvrdio je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.
"Od danas nas Drpić više ne zanima kao igrač. Zbog više puta ponovljene nediscipline i iščašenih ponašanja odlučili smo da ga stavimo na transfer listu. U prošlosti smo stajali iza njega, izvlačili ga iz raznih situacija, ali on je umjesto da bude uzor, nastavio s neprihvatljivim ponašanjem", rekao je Mamić.

Sportski direktor "modrih" međutim nije želio da otkrije koja je to kap koja je prelila čašu što se tiče Dine Drpića, samo je rekao kako je do njegovog posljednjeg ispada došlo u ponedeljak.

"Pogriješili smo što ranije nismo reagirovali", dodao je Mamić, a prenosi "Index".

Suprug pjevačice Nives Celzijus, koja je od skora postala i književnica, često je bio na meti žute štampe što zbog same ljepše polovine, što zbog svojih postupaka.

Spisak grijehova povremenog reprezentativca Hrvatske je popriličan. Prvi skandal desio se na proslavi titule Dinama kada je Drpić pokazao svoju pozadinu navijačima Hajduka, zbog čega mu je propao transfer u turski Bešiktaš.

Poslije toga, često je u tabloidima pominjana njegova navodna zavisnost o kocki, a nedavno je došao u problem sa zakonom, pošto je vrijeđao saobraćajnog policajca tokom zaustavljanja njegovog vozila.
Osim toga, često je bio aktivan učesnik tuča po diskotekama, a bio je osumnjičen za utaju poraza kao i dovođenje u vezu sa ljudima iz hrvatskog podzemlja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC