• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koroman: Tjeraju me iz Zvezde!

Uvijek je pričao bez dlake na jeziku, tako priča i sad. Ognjen Koroman tvrdi da ga tjeraju iz Crvene zvezde, ali da se njemu ne ide.

 Koroman: Tjeraju me iz Zvezde! Izvor: MONDO

"Ne ide mi se! Srce kaže da treba da ostanem. Volim Zvezdu, Beograd i Srbiju, ali ako me neko ne želi u klubu, šta da radim?", kaže Koroman za "Mozzart Sport" i dodaje:

"Iako znam da žele da me prodaju, sve to nekako guram sa strane, razmišljam samo o jurnjavi s Partizanom i Vojvodinom. U prvom proljećnom kolu igra se vječiti derbi i to je šansa da priđemo komšijama na minus četiri".

Sportski direktor Crvene zvezde Ilija Ivić uzeo je metlu u ruke i počeo redom da čisti. Ne snijeg, naravno, od kojeg se zabijlila beogradska Marakana, već igrače, one koji se, po njegovom mišljenju, neprimjereno ponašaju, a predstavljaju teret za crveno-bijele zbog velikih ugovora.

Rukovodstvo trećeplasiranog tima na tabeli Jelen Superlige na taj način želi i da krene u saniranje finansijkog minusa, koji iznosi više od 20 miliona evra. Nikola Petković, Nikola Mijailović, Ibrahim Gaj i Marjan Marković nisu otputovali s ostalim prvotimcima na Kipar, već je Janevski na zimske pripreme poveo neke mlađe, jeftinije, a vidjećemo da li i bolje igrače...

Malo je nedostajalo da se na spisku prekobrojnih nađe i ime Ognjena Koromana. Po mišljenju mnogih, najbolji igrač Crvene zvezde ima i najskuplji ugovor, a i u tefteru sportskog direktora Ivića upisan je kao - najglasniji.

To je valjda iz razloga jer je mnogo puta Koroman u medijima pričao iskreno, a procijenjeno je da je to radio čak i "previše iskreno".

"Uopšte me ne zanima prošlost, samo budućnost. Imamo minus sedam u odnosu na Partizan i treba nam još jedno čuveno Zvezdino šampionsko proljeće ako hoćemo da se borimo za trofeje. Uvijek sam pričao bez dlake na jeziku. Ako se to nekome ne sviđa, neka mi kaže. Moj problem je što mnogo dobro 'pričam' i na terenu, pa imam pokriće za sve što kažem. Ipak, ne znam za podatak da je trebalo da ostanem u Beogradu. Inače, prihvatam svaku odluku kluba. Ako nisam potreban mojoj Zvezdi, ima valjda onih kojima jesam", kaže Koroman.

Brzonogi Paljanin zna da rukovodstvo Zvezde želi da ga proda ove zime "pod obavezno".

"Oni to i ne kriju. Javno su rekli da sam na prodaju i sad samo treba da se pojavi klub koji će ispuniti moje i Zvezdine uslove. Imam ugovor još dve i po godine i Zvezda se za sve pita".

Turski Trabzon se pominje kao potencijalni kupac...

"Reče mi Ivić da je stigla njihova ponuda, ali ne znam koliko je ozbiljna. Imam 30 godina, ali i dalje znam koliko vrijedim. Videćemo šta Turci mogu da plate. Opet kažem, neka se Zvezda dogovori s njima oko obeštećenja, a ja ću lako..."

Mnogi smatraju da Ivić i ostali misle da je prvenstvo gotovo, pa spremaju tim za narednu sezonu. S nekim mlađim i jeftinijim fudbalerima...

"Ne znam za to. Pitajte njih. Iskreno, ne vjerujem da razmišljaju tako jer to ne bi bilo u skladu s imenom i prezimenom našeg kluba. Ne treba se predavati do posljednjeg kola. Matematika kaže da možemo da budemo šampioni i to nam je dovoljan motiv".

Koroman se tek na startu priprema upoznao s većinom Zvezdinih pojačanja...

"Znam jedino Gvozdenovića i Tutorića. Oni su sjajni. O ostalima znam manje od vas novinara jer ih nisam tražio na internetu. Valjda su dobri. Ono što znam je da su nam preko potrebni pravi napadači, to pričam cijele jeseni. Videćemo kakav je taj Parker kad bude došao".

Za kraj, Koroman nije znao da odgovori na pitanje da li ostaje u Zvezdi.

"Ja hoću da ostanem i volio bih, ali mislim da su šanse za to male. Uostalom, pitajte rukovodioce. Oni znaju najbolje", iskren je Koroman.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC