• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljekar: Darko, ostavi fudbal!

Bivši reprezentativac Jugoslavije, napadač Olimpijakosa Darko Kovačević, vjerovatno će u 36. godini morati da završi karijeru.

 Ljekar: Darko, ostavi fudbal! Izvor: MONDO

Kovačević je u utorak primljen u bolnicu u San Sebastijanu, zbog problema sa začepljenjem arterija. Ljekari su arteriju "produvali" balonom, kako bi poboljšali protok krvi ka srcu.

Doktor Marijano Larman izjavio je da je intervencija protekla u najboljem redu i preporučio Kovačeviću da prestane da sa profesionalno bavi fudbalom.

"Dijagnoza koju je na vrijeme postavio medicinski tim Olimpijakosa odigrala je veoma važnu ulogu, Darkova priča je danas dobila srećan kraj. Naš savjet mu je da prestane da igra fudbal na vrhunskom nivou. Moći će da trenira i živi normalnim životom, ali ne kao do sada. Nema razloga da u ovim godinama rizikuje bilo šta".

Larman je dodao da će Kovačević narednih godinu dana biti pod specijalnim ljekarskim tretmanom. Očekuje se da će srpski internacionalac već u srijedu napustiti bolnicu.

Napadaču Olimpijakosa je na redovnom ljekarskom pregledu u Atini ustanovljen urođeni vaskularni problem, zbog kojeg ima povišeni krvni pritisak.

Kovačević je u dogovoru sa timom grčkih ljekara u nedelju otišao u San Sebastijan, grad u kojem je proveo skoro deceniju, dok je nosio dres Real Sosijedada, kako bi uradio detaljne ljekarske analize.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC