• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berluskoni jedan od Mođijevih svedoka?

Lućano Mođi odredio 498 potencijalnih svjedoka za predstojeće suđenje, uključujući predsjednike klubova Serije A 2004-2006.

 Berluskoni jedan od Mođijevih svedoka? Izvor: MONDO

Bivši izvršni direktor Juventusa Lućano Mođi navodno je uvrstio italijanskog premijera i vlasnika Milana Silvija Berluskonija na listu mogućih svjedoka za predstojeće suđenje koje ga očekuje zbog optužbi za prevaru u sportu i veze sa kriminalom.

Mođi je bio jedan od glavnih učesnika afere "Kalčopoli" prije tri godine, a početkom sledeće nedelje će se pojaviti pred sudom u Napulju.

On je naveo imena 498 osoba potencijalnih svjedoka, uključujući predsjednike klubova Serije A u sezonama 2004/05 i 2005/06.

"Ne znam ništa o tome. Mođiju i meni se nisu ukrštali putevi i ne vidim kakvu bi korist imao od mog svjedočenja", rekao je Berluskoni za novinsku agenciju ANSA.

Tužioci Filipo Beatriče i Đuzepe Narduči imenovali su 108 mogućih svjedoka, uključujući trenere Karla Anćelotija, Roberta Manćinija, Karla Maconea i Zdenjeka Zemana, prenio je list "Il Matino".

Tužioci bi trebalo da utvrde da li je postojao sistem kojim je Juventus sebi obezbjeđivao povoljne rezultate, podmićujući glavnog i pomoćne sudije.

Mođji je prošle nedelje osudjen na 18 mjeseci zatvora zbog malverzacija i korupcije prilikom prodaje igrača, ali je ta kazna suspendovana. On je, navodno, uticao na fudbalere da pređu u agenciju GEA, čiji je vlasnik njegov sin Alesandro.

(Beta-AP, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC