• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaka: Hoću da ostarim u Milanu

Brazilac Kaka, po svemu sudeći, odbio je basnoslovnu ponudu Mančester sitija, prema kojoj bi mu nedjeljna plata bila pola miliona evra!!!

 Kaka: Hoću da ostarim u Milanu Izvor: MONDO

"Hoću da ostarim u Milanu. Mančester siti? Već sam odbio neke ozbiljne ponude. Moj cilj je da u budućnosti postanem kapiten Milana. Znam da postoji hijerarhija i redoslijed, najprije Paolo Maldini, potom Masimo Ambrozini, ali poslije njih...", izjavio je 26-godišnji fudbaler, prenosi britanski "San" (The Sun).

Ranije su britanski mediji izvijestili da je Mančester siti počeo pregovore sa Milanom o transferu Kake i da "Građani" ne pitaju šta košta da dovedu Brazilca.

Prema izvorima BBC-ja, engleski klub je ponudio 100 miliona funti (110 miliona evra) za obeštećenje, a Kaki nedjeljnu platu od oko 550.000 evra.

"Galijani je u utorak primio delegaciju Mančester sitija, ali je to bio formalni sastanak, kao i svaki drugi. U ovom trenutku nema nikakvih pregovora", navodi se u saopštenju Milana u kojem nije precizirano da li je engleski klub uputio zvaničnu ponudu za Kaku.

"Više od 70 igrača se dovodi u vezu sa našim klubom u ovom prelaznom roku. Ne želimo da se bavimo špekulacijama", rečeno je u Mančester sitiju.

Ukoliko bi se transfer Kake realizovao pod pomenutim uslovima, to bi bio novi rekord u svjetskom fudbalu.

Prvo mjesto na listi najskupljih transfera i dalje drži Zinedin Zidan, za čiji je prelazak iz Juventusa, uprava Reala iz Madrida platila 50 miliona evra.

Kaka je u Milan došao 2003. iz Sao Paula, a sa italijanskim klubom do sada je osvojio titulu prvaka Italije, Evrope i sveta.

U septembru prošle godine Šeik Mansur bin Zajed Al Nahijan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata kupio je Mančester siti, uz obećanje da će treneru Marku Hjuzu obezbijediti veliki novac za dovođenje igrača.

Mančester siti je u ovom prelaznom roku iz Čelsija već doveo lijevog beka Vejna Bridža, ali nije uspio da angažuje napadače Vest Hema Krega Belamija i Blekburna, Rokea Santa Kruza.

Ekipa iz Mančestera trenutno zauzima tek 15. mjesto na tabeli Premijer lige, dok je prošlu sezonu Siti završio na devetoj poziciji.

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC