• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Gol Runija u prvom napadu i dosta!

Jedan minut, jedan gol, tri boda i drugo mjesto na tabeli. Mančester junajted - Vigan 1:0.

 PREMIJER: Gol Runija u prvom napadu i dosta! Izvor: MONDO

Mančester junajted pobijedio je u srijedu uveče Vigan Atletik na Old Trafordu u zaostalom meču Premijer lige. Gol odluke postignut je u prvoj akciji na meču, a egzekutor je bio Vejn Runi.

Čim su krenuli sa centra, fudbaleri Junajteda dodali su loptu do Kristijana Ronalda, koji je pretrčao čuvara na desnom boku, uputio idealan centaršut, koji je pogodio usamljenog Runija na peterecu, tako da vještom napadaču nije bilo teško da pogodi gol Krisa Kirklanda.

Sedam minuta kasnije, Runi se povrijedio i morao je da napusti igru, a umjesto njega na teren je ušao Karlos Tevez, momak koji bi mogao da ode iz kluba, jer ima "nerealne" zahtjeve za novi ugovor, po mišljenju menadžera Aleksa Fergusona.

Do kraja meča bilo je šansi, ali ne i golova, tako da je šampion Engleske i Evrope sa nova tri boda pretekao Čelsi na drugom mjestu Premijer lige i sada za Liverpulom zaostaje samo dva boda, s tim da "đavoli" imaju još jedan meč da nadoknade i ako pobijede, pretećiće vječitog rivala sa Enfild Rouda.

Ovo je bio sedmi duel Mančester junajteda i Vigana u istoriji i sedma pobjeda slavnijeg kluba, uz gol razliku - 19:3.

Ujedno, ovo je bila nova utakmica u ligi na kojoj Junajted nije primio gol. Poslednji rival koji je dao gol Edvinu van der Saru je Arsenal, 11. novembra 2008. godine. Tandem defanzivaca na meču sa Viganom činili su Nemanja Vidić i Džoni Evans.

Vigan je na Old Traford doputovao kao tim koji se nalazi u sjajnoj formi. Valensija, Palasios, Zaki, Heski i ostali, do duela sa Mančesterom zabilježili su četiri uzastopne pobjede, a nisu bili poraženi na devet od poslednjih deset mečeva u ligi, tako da su dogurali do sedme pozicije na tabeli.

Zoran Tošić nije bio na klupi Mančestera.

Prije tri dana, "đavoli" su kao domaćini demolirali Čelsi sa 3:0. Londonski tim je u srijedu uveče igrao meč FA kupa, gubio pa pobijedio Sautend u gostima (1:3), ali se na tom meču izgleda ozbiljno povrijedio Džo Kol.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC