• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kovačević: Vječno zahvalan ljekarima

Darko Kovačević se izvukao, sada može smireno da pogleda u budućnost i razmisli kako dalje.

 Kovačević: Vječno zahvalan ljekarima Izvor: MONDO

Napadač Olimpijakosa u 36. godini će vjerovatno započeti neki novi život, koji neće direktno biti vezan za travnati pravougaonik...

"Godinama unazad, zbog poznatih genetskih problema koje ima moja porodica, redovno idem na preglede srca. To sam uradio i prošlog petka, kada su grčki ljekari ustanovili da postoji začepljenje arterije od preko 90 odsto, koje kod vrhunskih sportista može da izazove tragičan epilog. Tom dijagnozom oni su mi praktično spasili život i vječno ću im biti zahvalan", prenosi Kovačevićeve riječi zvanični sajt Crvene zvezde.

Nekadašnji golgeter Zvezde, Šefild vendzdija, Juventusa, Lacija i Real Sosijedada objasnio je zašto je odlučio da problem dalje rješava u Španiji.

"Španija je moje govorno područje, za razliku od Grčke, čiji jezik još nisam savladao. Htio sam da bez posrednika komuniciram sa ljekarima. Operacija je bila 100 odsto uspješna. Kroz petu su mi provukli cjevčicu kojom su došli do srca i otčepili sve. Od seoskog, zemljanog puta kojim se ide na njivu, napravili su auto-put. Sada krv jurca", našalio se Darko.

On je dodao da nikada nije osjećao ni najmanji problem u radu srca, već je do zastrašujućeg otkrića došao rutinskom kontrolom.

Poslije svega, fudbal je za njega u drugom planu.

"Sada mislim samo na zdravlje. Doktori su dali preporuku da prekinem sa aktivnim igranjem fudbala, a ja ću odluku saopštiti vrlo brzo. Održaću konferenciju za medije i u Atini i u Beogradu, strpite se do tada", zamolio je Kovačević.

Crvena zvezda, na čelu sa predsjednikom Dobrivojem Tanasijevićem, poželjela mu je brz oporavak i dobro zdravlje, a igrači i stručni štab sa Kipra poručili da će mu čuvati mjesto na Marakani. U timu ili na tribinama, neka odluči sam.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC