• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš: Glavom sam u Zvezdi

"Ni kada smo imali 13 bodova manje od Partizana, nisam se odricao ničega, a pogotovo neću sada", poručio je sa Kipra kapiten crveno-bijelih.

 Milijaš: Glavom sam u Zvezdi Izvor: MONDO


Već mjesecima mediji licitiraju imenima klubova koji "samo što nisu" odveli Nenada Milijaša u inostranstvo.

Međutim, novopečeni "A" reprezentativac Srbije nalazi se sa ekipom na Kipru i jedan je od najvećih radnika na pripremama Crvene zvezde za prolećni dio sezone.

"Više puta sam ponovio da sam igrač Crvene zvezde. Ostajem ovde, a klub će u slučaju dobre ponude odlučiti da li je vrijeme da promjenim sredinu. Za to ima dovoljno vremena, prelazni rok još je u toku, a ja sam glavom samo u Zvezdi, u kojoj mi je zaista lijepo", rekao je Milijaš.

Pominjani su njemački, ruski klubovi, u posljednje vrijeme i Espanjol, koji se grčevito bori za opstanak u španskoj Primeri...

"I ja sam u medijima čitao o interesovanju tih klubova, ali za to nemam potvrdnu informaciju od strane menadžera ili mog aktuelnog kluba", jasan je Milijaš.

Vezni igrač sjajnog šuta iz daljine po ko zna koji put se priprema na Aja Napi, bio je u tom mjestu čak i u vrijeme kada je nosio dres Zemuna.

"Ujutru je teško natjerati sebe na pokret, uveče te stigne umor, ali sve je to normalno i nešto na šta sam navikao. Znam šta pripreme predstavljaju, neophodno je odraditi ih kvalitetno kao uvod u svako prvenstvo".

Pod nadzorom Čedomira Janevskog i njegovih pomoćnika vježbaju "starosjedioci" i brojne novajlije, kao i nekolicina mladih i neafirmisanih fudbalera. Uskoro bi trebalo da stigne i gromoglasno najavljivani južnoafrički napadač Parker.

"Imamo dosta novih igrača koji se odlično prilagođavaju, stariji su ih prihvatili na najbolji mogući način. Kvalitetno se radi, treninzi su raznovrsni, nema povrijeđenih niti bilo čega što bi kvarilo sliku. Međutim, Crvena zvezda je mnogo veliki klub i važno je znati da postoji razlika između treninga, pripremnih utakmica i onih takmičarskih. Nadam se da će novajlije nastaviti u ovom ritmu i kada počne prvenstvo".

Za kraj ključno pitanje, da li Zvezda na proljeće može da nadoknadi sedam bodova zaostatka za Partizanom i vrati titulu na Marakanu?

"I kada smo zaostajali 13 bodova i kada se pričalo da bi trebalo da se odreknemo titule, pričao sam da je onda najbolje da pustimo omladince da igraju umjesto nas i da se kale. Ni tada se nisam odricao ničega, a pogotovo neću sada, kada je distanca manja. Ekipa igra znatno bolje, imamo prava pojačanja, a prva takmičarska utakmica je baš derbi".

"Sedam bodova je i puno i malo. U jesenjoj polusezoni se vidjelo koliko je liga izjednačena. I Partizan i Zvijezda mogu da gube bodove, očekujem da ćemo mi na proljeće to mnogo rijeđe činiti", poručio je Milijaš sa Kipra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC