• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi: Pljuju me blejači i kompleksaši!

Nekadašnji fudbaler i predsjednik Crvene zvezde Dragan Stojković-Piksi "otvorio dušu" i tvrdi da kampanju protiv njega vodi "jedan čovjek iz Zvezde".

 Piksi: Pljuju me blejači i kompleksaši! Izvor: MONDO

Piksi je u intervjuu "Kuriru" poručio i da se ne plaši povratka u Srbiju.

"Gdje god da se pojavim u inostranstvu, cijenjen sam, a u Srbiji me lajavci opanjkavaju gdje stignu. Znam da to radi i jedan čovjek iz Zvezde, koji je ili zaljubljen u mene, ili je u pitanju patološka mržnja iskompleksirane osobe", izjavio je Stojković.

Iz Zvezde i Srbije je otišao ne pod nekim čudnim okolnostima, već zato što je osjetio zasićenje, umor i maksimum rezultata tima.

"Svakodnevna borba sa finansijama, rješavanje raznih problema, blokirani bankovni računi, isključenja struje i vode, vraćanje zatečenih kredita... Dve godine sam sebe cijedio, žrtvovao i objektivno mi je ponestalo snage i energije da nastavim borbu. Drugi razlog je ponuda Nagoje, koja je predstavljala istinski izazov, i u finansijskom i u svakom drugom smislu. Samo bi lud čovjek mogao da odbije tako nešto. Porodica mi je dala punu podršku, a zatim i ljudi iz kluba", kaže Piksi.

Upitan da li se plaši povratka u Srbiju zbog priča da se priprema njegovo hapšenje, odgovorio je: "Naravno da se ne plašim".

"Ovo je moj prvi odmor poslije naporne trenerske sezone i želim da ga provedem sa porodicom, da uživamo zajedno u skijanju, druženju i svim ostalim zadovoljstvima koja porodica pruža. Ćerke Andrea i Anja zbog obaveza na studijama nisu bile s nama i mnogo su mi nedostajale. I samo da napomenem da je naša stalna adresa u Parizu, a ovo vam kažem kako neko ne bi pogrešno protumačio da se krijem", rekao je nekadašnji predsjednik Zvezde i Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore.

Stojković kaže da mu za 43 godine, koliko ima, nikada nije došao u situaciju da mu neko prijeti i dodaje:

"To je jedna izmišljena tvorevina gradskih blejača, koji ne znaju ni kada im počinje radni dan, ni kada se završava, jer ga i nemaju. Sjede po cijeli dan u kafićima, šire abrove, pljuju i izmišljaju. Obični lajavci koji ne vrednuju tuđi rad i nikada ništa nisu stvorili. Nikad u svom životu nisam imao privatno obezbjeđenje, kako ja, tako i moja porodica. Uvijek sam se šetao slobodno, ne gledajući ko je ispred, a ko iza mene".

O poslovanju u Crvenoj zvezdi, Stojković kaže da je uprava na čijem je bio čelu bila primorana da prodaje igrače kako bi se vraćao kredit bankama i da bi klub mogao da funkcioniše.

"U protivnom, slijedio bi nam katanac na vrata i do viđenja. Ali, to smo radili planski. Za svakog igrača smo imali zamjenu. I tada sam tvrdio da ćemo biti i bolji i jači. Bio sam napadan, ali sam izdržao, a kao dokaz da sam bio u pravu dolazi ponovo dupla kruna i UEFA grupa. Niko nije otišao na silu, iako se takva priča provlačila po nekim novinama, što, naravno, nije bilo istina. Najbolje je pitati sve igrače da li im se nešto duguje, da li je neko nezadovoljan", kategoričan je Piksi.

On tvrdi i da je u "odličnim odnosima" sa Markom Miškovićem, jednim od finansijera Crvene zvezde.

"Moj odnos sa Markom Miškovićem je odličan. Bio i ostao. On je momak na svom mjestu, voli Zvezdu, mlad je i, što je jako bitno, posjeduje neverovatan potencijal. Meni su smetale gradske priče da mi je poklonio stan u Londonu, pa onda da mi je kupio kuću u Los Anđelesu itd. To su, naravno, sve budalaštine i gluposti. Tim pričama su vjerovatno pokušali da pokvare naš odnos, koji je trenutno bolji nego ikada. U kontaktu smo, i to valjda dovoljno govori o našem odnosu. E, da sam ja tu, bilo bi mu sigurno mnogo lakše, manje bi ga glava boljela. Takav je bar moj utisak".

Piksi tvrdi i da je sve što je o njemu rečeno u emisiji "Insajder" TV B92 izmišljeno i da tome u prilog govori činjenica da ga autorka emisije nikada nije pozvala da on kaže svoju verziju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC