• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vošin stadion biće kao "Stamford bridž"

Stanje sportskih objekata jedan je od najvećih problema sporta u Srbiji, ali bi neke stvari mogle da krenu nabolje.

 Vošin stadion biće kao "Stamford bridž" Izvor: MONDO

Stadion FK Vojvodina "Karađorđe" trebalo bi da tokom ove godine dobije semafor sličan onom koji postoji na stadionu Čelsija - "Stamford bridž" ili na stadionu madridskog Reala "Santjago Bernabeu".

Novosadski "Građanski list" piše da će semafor postaviti beogradsko preduzeće "Projektmontaža", čija je ponuda od 41 miliona dinara određeno kao najpovoljnija. Rok za postavljanje semafora je 105 dana.

Semafor je marke "filips", a površina displeja iznosi 44,24 metra kvadratnih u kompletu sa ramovima, upravljačkim jedinicama i pratećom elektronikom. Displej će biti modularnog tipa, rezolucije 384x288 piksela, kontrasta 10.000:1 i biće širine 7.680 mm, visine 5.760 mm i dubine 180 mm, s uglom vidljivosti po vertikali 50, a po horizontali 120 stepeni, čime će biti obezbijeđeno da se pri direktnom suncu slika ne izgubi.

Semafor će nositi čelična i betonska konstrukcija, a sastojaće se od LED displeja, koji će se nalaziti na jugoistočnom dijelu stadiona, i komandne sobe, koja će biti postavljena na zapadnom dijelu stadiona "Karađorđe".

Inače, na stadionu Voše uskoro treba da počnu i radovi na izgradnji jugoistočne tribine.

U prizemlju će se nalaziti prostorije uprave kluba, sala za treniranje, sala za garderobu, magacin i toaleti za publiku.

Na spratu će biti prostor namijenjen za treninge sa pratećim prostorijama za garderobu i toalet. Izvođač ovih radova je "Dijagonala NS", a ugovorena vrijednost investicije iznosi oko 67,5 miliona dinara, dok je rok za izvođenje radova 100 kalendarskih dana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC