• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubojević ponovo u Borcu

Banjalučki Borac doveo je još jedno pojačanje pred nastavak sezone u Premijer ligi, a u pitanju je bivši igrač ovog kluba Darko Ljubojević.

 Ljubojević ponovo u Borcu Izvor: MONDO

On je na Gradski stadion stigao iz Laktaša potpisavši ugovor sa Borcem do juna 2010. godine.

Bivši igrač, Zvezde, španskog Kadiza i mađarskog Zalageržega rekao je da je srećan što se nakon osam godina vratio u Borac, čiji dres je nosio u dva navrata, u sezoni 1998/1999 i 200/2001.

„Lijepo je ponovo biti član najvećeg kluba na ovim prostorima. Sve ću naravno da uradim kako bih dao pun doprinos u ostvarenju ciljeva kluba. Vrijeme je da se Borac nađe u vrhu tabele“, rekao je Ljubojević za „Blic“.

Direktor Borca Damir Špica istakao je da je zadovoljan dolaskom Ljubojevića i najavio još nekoliko pojačanja pred početak proljećnog dijela sezone.

„Dolaskom Ljubojevića dobili smo mnogo i sigurno ćemo u znatno jačem sastavu dočekati drugi dio sezone. Do krjaa prelaznog roka sigurno će biti bar još jedno ili možda dva pojačanja“, rekao je Špica.

Prije Ljubojevića uprava Borca je u ovom prelaznom roku uspjela da vrati u Banjaluku još nekoliko bivšig igrača crveno-plavih. U Borac su se vratili Marko Maksimović, Miloš Babić, a produžen je ugovor i sa Sašom Kajkutom.

Prvom timu Borca priključili su se i Ognjen Damjanović iz BSK-a i Branko Ojdanić iz Župe, a iz trnske Sloge vraćeni su Marko Tešić i Ognjen Kremenović. Oni će u naredne dve sedmice pokušati da se izbore za ugovor sa Borcem.

Nakon odlaska Ognjena Vranješa u Crvenu zvezdu Banjalučani traže njegovu zamjenu u odbrambenoj liniji, a to to bi prema nezvaničnim informacijama trebao biti Leonid Ćorić iz Laktaša, a u klub bi se mogao vratiti i napadač Vladimir Karalić.

Pripreme Borca za nastavak sezone počele su u Banjaluci, a krajem mjeseca crveno-plavi će nastaviti s pripremama u turskoj Antaliji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC