• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Pobjeda Milana, panika zbog Kake

Milan je u meču 19. kola Serije A pobijedio Fiorentinu na San Siru (1:0, Pato 7. minut), ali atmosfera na tom stadionu nije bila nimalo vesela.

 SERIJA A: Pobjeda Milana, panika zbog Kake Izvor: MONDO

Sve je bilo u znaku Rikija Kake, koji je možda odigrao poslednji meč za rosonere.

Astronomska ponuda Mančester sitija za Brazilca, koja je trebalo da iznosi 110 miliona evra, a sluti se da se radi i o većoj sumi, zloslutno se nadvila nad stadionom u Milanu, koji je bio obilježen parolama upućenim miljeniku navijača: Kaka ostani!!!

Ipak, način na koji se Brazilac pozdravio sa saigračima poslije pobjede nad direktnim rivalom za vrh tabele, govori o tome da je odluka donijeta i da će Kaka postati fudbaler Mančester sitija, tima čiji su vlasnici prebogati šeici sa Bliskog Istoka.

Nije bilo pretjeranog sljavlja među igračima Milana u subotu uveče, oni su se međusobno pozdravili prilično hladno, naročito kada im je ruku pružao Kaka. Poneko bi ga zagrlio i šapnuo nešto na uvo, a on je prilikom izlaska sa terena stidljivo mahnuo navijačima...

Gol odluke protiv Viole postigao je još jedan Brazilac, Pato. Sedmica Milana pogodila je od stativu u sedmom minutu utakmice i to je bio jedini gol na derbiju, iako je šansi bilo pred oba gola. Fiorentina, za koju je od prvog minuta igrao Stevan Jovetić, mogla je da izjednači u nekoliko navrata, ali je veteran Abijati briljirao na golu domaćeg tima.

Milan je u 91. minutu ostao sa desetoricom na terenu, isključen je bio Marek Jankulovski, ali Fiorentina u narednih 120 sekundi nije stvorila šansu.

Karlo Anćeloti, trener Milana, ostavio je Ronaldinja na klupi, ubacio ga je na teren tek u finišu meča, kada je izveo i Dejvida Bekama. Englez je startovao drugi put zaredom, od kada je pozajmljen od LA Galaksija na dva mjeseca.

Ukoliko je ovo bio poslednji meč Kake za Milan, on će ostati na 178 nastupa i 62 gola. Došao je za osam miliona evra, a otišao za... To se vjerovatno nikada neće saznati.

REZULTATI I PAROVI 19. KOLA SERIJE A:

Sijena - Ređina 1:0 (0:0)
/Frik 75/

Milan - Fiorentina 1:0 (1:0)
/Pato 7/

U nedelju (15.00):

Atalanta - Inter
Kaljari - Udineze
Katanija - Bolonja
Kjevo - Napoli
Leće - Đenova
Sampdorija - Palermo
Torino - Roma
Lacio - Juventus (20.30)

TABELA: Inter (-1) 43, Juventus (-1) 39, Milan 37, Napoli (-1) 33, Đenova (-1) 32, Fiorentina 32, Lacio (-1) 30...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC