• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žuka i Koroman na meti Vojvodine

Vojvodina će u narednih nekoliko dana i zvanično poslati ponudu Partizanu i Zvezdi u želji da angažuje Antonela Žuku i Ognjena Koromana.

 Žuka i Koroman na meti Vojvodine Izvor: MONDO

"Želimo da u proljećni dio sezone, odnosno u borbu za titulu uđemo jači, a Žuka je fudbaler o kojem najozbiljnije razmišljamo. Isto važi i za Koromana, jer je on spreman da postane član našeg kluba", izjavio je za "Sport" Vojislav Gajić, predsiednik novosadskog prvoligaša.

Vojvođani znaju da bi cijena za brazilskog asa iz redova crno-bijelih mogla da bude previsoka, kao i za srpskog reprezentativca iz komšijskog tabora, ali vjeruju da to ne mora da bude prepreka.

Ipak, oni su svjesni da za Žuku i Koromana moraju da oslobode mjesto u ekipi, što znači da bi morali da se odreknu usluga nekih svojih igrača. Najbliži odlasku su Dušan Tadić, Igor Đurić i Aleksandar Popović.

Za Tadića je Ajaks već poslao konkretnu ponudu od tri miliona evra, pola miliona manje nego što je Vojvodina odredila obeštećenje, dok su za Popovića ozbiljno zainteresovani timovi iz Francuske i Grčke.

Predsjednik Gajić istakao je da nijedan fudbaler neće napustiti redove Vojvodine prije nego što klub obezbijedi alternacije.

Dilema hoće li se Žuka i Koroman preseliti u Novi Sad, odnosno Tadić, Popović i Đurić napustiti taj grad trebalo bi da bude riješena do petka, kada ekipa odlazi na pripreme u Antaliju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC