• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BUNDES: Hofenhajm ne da Vedada

Uprava lidera njemačkog fudbalskog šampionata, Hofenhajm dobro zna ko je najzaslužniji za iznenađujući rezultat time u jesenjoj polusezoni.

 BUNDES: Hofenhajm ne da Vedada Izvor: MONDO

Prema tvrdnjama sarajevskih medija, čelnici Hofenhajma ponudili su produžetak ugovora bosanskohercegovačkom reprezentativcu Vedadu Ibiševiću, koji je prije nekoliko dana izjavio da bi volio da ostane u tom klubu.

"Srećan sam ovdje. Velika je vjerovatnoća da ću ostati u Hofenhajmu a moj agent će voditi pregovore", rekao je najbolji strijelac Bundeslige sa 18 golova iz 17 utakmica za njemački magazin "Kiker".

Ibiševiću ističe ugovor sa Hofenhajmom 2010. godine, a uprava mu nudi da potpiše nov, na još četiri godine, dakle do 2014.

Ibišević se, inače, oporavlja od teške povrede koljena i operacije, zbog čega će morati pauzirati najmanje šest mjeseci.

Dok se Ibišević ne oporavi, čelnici Hofenhajma moraće da mu nađu zamjenu, a pominju se raznorazna imena, poput Hrvata Ivana Klasnića, Marija Mandžukića (Dinamo Zagreb), Nikole Kalinića (Hajduk Split), Poljaka Pavela Brozeka, Španca Naća Nova iz Glazgova...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC