• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: "Karamele" pretvrde za Liverpul

Fudbaleri Liverpula propustili su priliku da se vrate na vrh tabele engleske Premijer lige odigravši 1:1 u gradskom derbiju sa Evertonom.

 PREMIJER: "Karamele" pretvrde za Liverpul Izvor: MONDO

Liverpul je do tri minute prije kraja 209. okršaja ljutih gradskih rivala bio na poziciji broj jedan, ali ih je onda stepenicu niže poslao Australijanac Tim Kejhil.

U ekipu Rafe Beniteza vratio se oporavljeni Fernando Tores i već u 28. minutu mogao je da dovede u vođstvo kada je istrčao pred Tima Hauarda, ali je njegov šut završio pored gola. Malo prije toga Pepe Reina odličnom intervencijom skinuo je pokušaj Kejhila.

Everton nije primio gol u posljednjih šest od sedam mečeva i ekipa Dejvida Mojesa nadala se da će tako biti i na "Enfildu" ali ih je razočarao kapiten domaćih Stiven Džerard svojim devetim golom ove sezone.

Veznjak Liverpula u 56. minutu povukao je loptu, a zatim sjajno opalio sa tridesetak metara i golmanu gostiju Timu Hauardu je ostalo samo da nakon osam sati i 38 minuta bez primljenog gola ponovo izvadi loptu iz svoje mreže.

Ekipa sa "Gudison parka" nakon toga nije imala šta da izgubi i krenula je u ofanzivu što im se isplatilo u samom finišu.

Tri minute prije kraja Arteta je izveo "skraćeni korner" s lijeve strane, a Kejhil samo postavio glavu na prvoj stativi za šok na "Enfildu".

Liverpul je sada drugi sa 47 bodova koliko ima i prvoplasirani Mančester junajted, s tim da "đavoli" imaju utakmicu manje, dok je Everton na solidnoj šestoj poziciji.

TABELA: Mančester j. (-1) 47, Liverpul 47, Čelsi 45, Aston Vila 44, Arsenal 41, Everton 36, Vigan 31, Vest Hem 29…

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC