• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaka poslušao srce

Najbolji igrač Milana, Brazilac Kaka, poslušao je srce kada je odbio da pređe u Mančester siti za rekordno obeštećenje i platu.

 Kaka poslušao srce Izvor: MONDO

Pregovori Milana i Sitija o transferu Kake vrijednom 100 miliona funti zvanično su okončani, a delegacija engleskog premijerligaša vratila se kući neobavljenog posla.

"Milan mi je dozvolio da pregovoram sa Mančester sitijem, ali ja to nisam želio. Odlično se osjećam u Milanu, gdje me svi vole i srećan sam što sam ostao", rekao je Kaka.

As Milana kaže da nisu tačni napisi u italijanskim novinama, da je porodica vršila pritisak na njega da prihvati ponudu iz Engleske.

"Porodica mi je dopustila da sam donesem odluku. Nikada se zbog toga nisam svađao sa ocem, kako su pisali mediji. Mnogi su mi savjetovali da poslušam srce i to sam uradio", kaže Kaka.

Jedan od najboljih fudbalera svijeta, koji je više puta izjavio da bi po završetku karijere želeo da postane sveštenik, kaže da mu novac nikada nije bio presudan.

"Otkako sam došao u Milan, nikada nisam tražio veću platu, niti ću to ikada uraditi. Ljudi koji vode klub sami su to radili kad god bi osjetili da to zaslužujem i na tome sam im zahvalan".

Brazilac je dodao da je podrška koju je dobio od navijača nešto najljepše što mu se u životu dogodilo.

"Poslije utakmice sa Fiorentinom navijači su mi dali bezrezervnu podršku. Čak su me i dječaci koji dodaju loptu molili da ne idem iz kluba. Šta još čovjek može da poželi".

"Sa nekolicinom prijatelja sam proslavio prekid pregovora sa Mančester sitijem. Znam da put koji za svakog od nas Bog odredi ne djeluje uvijek svima logično", naglasio je Kaka.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC