• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA: Palasios u Totenhemu,Maluda u Viljarealu?

Nesuđeni Zvezdaš Vilson Palasios zamijeniće dres Vigana za dres Totenhema, pošto su čelnici dva kluba dogovorili vrijedan 14 miliona funti!

 PIJACA: Palasios u Totenhemu,Maluda u Viljarealu? Izvor: MONDO

Veznjak iz Hondurasa bio je 2007. godine na pripremama Crvene zvezde u Austriji, ali nije postigao dogovor sa tadašnjom upravom crveno-bijelih kojoj je milion i po evra za trogodišnji ugovor bilo preskupo.
Nakon toga završio je na pozajmici u Birmingemu, a zatim ga je uzeo Vigan napravivši odličan posao plativši ga prema navodima britanskih medija samo milion funti.

“Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo postigli dogovor o transferu Vilsona Palasiosa iz Vigana. Dogovorili smo sve detalje ugovora i obavljen je ljekarski pregled, ostalo je još samo da igrač Hondurasa dobije radnu dozvolu”, saopšteno je na sajtu Totenhema.

Kudićini zamjena za Gomeša

“Pijevci” bi uskoro trebali da dobiju i novog čuvara mreže. Heureljo Gomeš se ispočetka nije najbolje snašao na Vajt Hart Lejnu, a sada ima problema i s povredom zbog koje će vjerovatno propustiti duel sa Barnlijem u Karling kupu

Menadžer Totenhema Heri Rednap nezadovoljan je njegovim alternativama Belom Alnvikom i Cezarom Sančezom pa je bacio oko na Karla Kudićinija iz Čelsija.

Italijanu koji od dolaska Petra Čeha u londonski klub 2004. grije klupu, ugovor ističe na kraju sezone pa je ovo posljednja prilika da “plavci” izvuku nešto novca.

Kudićinijev transfer trebao bi iznositi milion funti, a osim Totenhema interesovanje za iskusnog čuvara mreže navodno je pokazao i Mančester siti.

Zaboravljeni Maluda na meti “podmornice”


Još jedan zaboravljeni as Čelsija mogao bi uskoro napustiti London i oživjeti svoju fudbalsku karijeru.

Španski Viljareal namjerava da do kraja zimskog prelaznog roka usvoje redove dovede Florana Maluda.

Francuz je u ljeto 2007. godine stigao u Čelsi iz Liona kao veliko pojačanje, međutim nije uspio da se nametne nijednom od trojice trenera do sada (Murinjo, Grant, Skolari) i opravda 20 miliona evra koliko ga je Abramovič platio francuskom šampionu.

Mediji na Ostrvu navode da je Skolari spreman da se odrekne usluga ljevonogog krilnog igrača koji je od dolaska na Stamford Bridž uglavnom boravio na klupi umjesto na terenu, ali problem bi mogla da bude cijena koju su zacrtali “plavci”.

Uprava londonskog kluba traži 14 miliona evra, dok su Španci spremni da za Maludu izdvoje četiri miliona manje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC